Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Prima ninsoare din aceasta toamna, la Balea Lac

Adevărul Adevărul,
VIDEO Prima ninsoare din aceasta toamna, la Balea Lac

Prima ninsoare din aceasta toamna la Balea Lac a fost inregistrata, luni dupa-amiaza, meteorologii spunand ca, in cursul noptii urmatoare, lapovita si ninsoarea vor fi chiar mai abundente. continuă pe Adevărul

VIDEO Prima ninsoare din sezon la Blea Lac

In Muntii Fagaras, la peste 2000 de metri altitudine, temperaturile au scazut, luni, sub un grad si s-a depus primul stat de zapada al sezonului, dupa ce a inceput sa ninga.

A cazut prima zapada! Imagini surprinse la Balea Lac si in Apuseni (FOTO)

Iarna isi intra in drepturi. La munte a cazut prima zapada. Au fost sub zero grade in Apuseni si la Balea Lac. Zapada s-a asternut intr-un strat de circa 5-10 centimetri centimetri. Drumul este.

BOMBA din noua lege a pensiilor: Vezi AICI cati bani pierzi din aceasta toamna... Situatia e ingrijoratoare...

Noua lege a pensiilor lasa nerezolvata problema cumularii pensiilor speciale cu cea publica. Daca pensionarii de rand vor fi obligati, in continuare, sa opteze pentru o singura categorie de pensie, senatorii.

Iarna in septembrie: La Balea Lac s-a depus primul strat de zapada(VIDEO)

Iarna a venit deja in unele zone ale tarii. La ora transmiterii acestei stiri ninge abundent la munte iar temperaturile au scazut dramatic in aproape toata tara. Peisajul de la Balea Lac este unul de.

A venit iarna! Unde a cazut prima ninsoare in Romania

Valul de aer polar care a pus stapanire pe Europa a patruns si in Romania. Iar meteorologii au anuntat ca a avut loc si prima ninsoare de la noi din tara, la altitudini inalte. La statia Meteo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )