Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO Protestatarii din Hong Kong au cantat God Save the Queen in fata Consulatului Marii Britanii si au cerut ajutor. Au urmat noi violente, iar politia a folosit tunuri cu apa -UPDATE

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Protestatarii din Hong Kong au cantat God Save the Queen in fata Consulatului Marii Britanii si au cerut ajutor. Au urmat noi violente, iar politia a folosit tunuri cu apa -UPDATE

In ciuda interdictiei impuse de autoritati, protestatarii isi continua manifestatiile in Hong Kong. Sute de protestatari s-au oprit duminica la Consulatul Marii Britanii, au cantat God Save the Queen si au cerut fostei puteri coloniale sa faca presiuni asupra Chinei pentru garantarea drepturilor si libertatilor. Autoritatile din Hong Kong au folosit tunuri cu apa si gaze lacrimogene pentru a dispersa protestatarii. continuă pe Hotnews

Protestatarii din Hong Kong au cantat God Save de Queen si au cerut ajutorul britanicilor VIDEO

Manifestanti prodemocratie s-au adunat duminica in fata consulatului Marii Britanii de la Hong Kong pentru a cere Londrei sa faca mai mult pentru a-i proteja pe locuitorii fostei colonii, denuntand din nou incalcarea libertatilor in teritoriu, informeaza AFP.

Bursa din Hong Kong vrea sa preia London Stock Exchange

Oferta - 39 de miliarde de dolari Hong Kong Exchanges and Clearing Ltd. HKEX), operatorul Bursei din Hong Kong, a lansat, ieri, o oferta nesolicitata de 32 de miliarde de lire sterline 39 de miliarde de dolari) in numerar si actiuni pentru preluarea London Stock Exchange LSE), anunta Reuters.

ITALIA: Miscarea Cinci Stele monitorizeaza atent oferta Bursei din Hong Kong pentru LSE

Miscarea Cinci Stele M5S, anti-sistem), aflata la guvernare in Italia, a anuntat ca va monitoriza cu atentie oferta Bursei din Hong Kong pentru London Stock Exchange LSE) pentru a se asigura ca nu afecteaza interesele italiene, transmite Reuters.

Protestele din Hong Kong de duminica in imagini (FOTO, VIDEO)

Duminica au avut loc noi proteste anti-guvernamentale in Hong Kong. O parte a acestora au avut parte de mai multe incidente. Grup de scutieri care se retrage din fata demonstrantilor Adunity_89844 .

FOTO VIDEO Grupurile rivale de protestatari s-au ciocnit sambata, in cel de-al 15-lea weekend de manifestatii la Hong Kong Politia a intervenit si a arestat mai multi protestatari

Politisti manuind bastoane au intervenit sambata, la Hong Kong, pentru a opri incaierarea dintre protestatarii pro-China si cei pro-democratie, intr-un nou episod de manifestatii, relateaza Reuters.

HONG KONG: Manifestantii prodemocratie solicita Londrei sa-i ajute pe locuitorii fostei colonii

Manifestantii prodemocratie s-au adunat duminica in fata consulatului Marii Britanii de la Hong Kong pentru a cere Londrei sa faca mai mult pentru a-i proteja pe locuitorii fostei colonii, denuntand din nou incalcarea libertatilor in teritoriu, informeaza AFP.

Turneul WTA de la Hong Kong, amanat din cauza manifestatiilor

Turneul feminin de tenis de la Hong Kong, din circuitul WTA, prevazut pentru inceputul lunii octombr.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )