Libnet.ro
UNICEF

06:31

VIDEO R. Moldova: Chirurgii de la cel mai mare spital de copii din tara opereaza cu instrumente folosite la constructia caselor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO R. Moldova: Chirurgii de la cel mai mare spital de copii din tara opereaza cu instrumente folosite la constructia caselor

Situatie socanta la cel mai mare spital de copii din Republica Moldova: medicii sunt nevoiti sa foloseasca instrumente industriale in interventiile chirurgicale. Bormasinile si clestii folositi de muncitorii din constructii fac parte din instrumentarul de baza al chirurgilor, relateaza Publika. md. In timp ce medicii sunt revoltati de conditiile in care sunt obligati sa lucreze, directorul spitalului considera ca folosirea acestor instrumente intr-o operatie este normala, mai scrie sursa citata. continuă pe Hotnews

Cel mai MARE virus de pe Pamant, descoperit de cercetatori. Are origini EXTRATERESTRE

Oamenii de stiinta au descoperit un nou virus, despre care se crede ca este cel mai mare de pe Pamant. Virusul, denumit Pandoravirus, are o marime de un micrometru, ceea ce inseamna ca este de 10 ori mai mare.

Cel mai mare oras american intrat in faliment loveste Europa: pierderi uriase pentru bancheri

Falimentul Detroit, cel mai mare oras american ajuns vreodata in insolventa, ar putea cauza pierderi de sute de milioane de dolari pentru bancile europene, aflate deja intr-o situatie dificila dupa cinci ani de criza.

Fotografia cu Vladimir Putin care scoate la iveala cel mai mare secret. Istoria l-a tinut ascuns

Suntem mai bine de 7 miliarde de oameni pe Terra, iar numarul populatiei creste vertiginos de la un an la altul. Asa ca sociologii spun ca exista o posibilitate foarte mare ca pe undeva, intr-un colt.

Cel mai mare inamic al lui Ponta, in afara de el insusi. Pornind de la cazul Hayssam....

Premierul Victor Ponta a cazut in sfarsit de pe calul in saua caruia visa ca va ajunge campion pentru simplul motiv ca animalului, desi avea o coama deasa, o coada lunga si muschi de otel, ii lipseau, totusi, picioarele. Slabiciunea a putut fi mascata cu succes cat timp calul si calaretul aveau nevoie doar de un repaus elegant pentru a fi trasi perfect in poza de aparatul foto cu care cel din urma isi construieste cultul personalitatii. Cand, insa, a fost rost de galop, totul s-a naruit, iar .

Cel mai bun tenisman moldovean este suspectat de blat de casele de pariuri

Cel mai bun jucator de tenis din Republica Moldova, Radu Albot locul 204 in lume) si patru croati, sunt suspectati ca au produs o paguba de peste 500. 000 de euro mai multor case de pariuri din Romania.

VIDEO 44 de ani de la cel mai mare pas al umanitatii: Apollo 11 pe Luna

Acum 44 de ani, la ora 4. 56 dimineata, pe 21 iulie, Neil Armstrong devenea primul om care calca pe suprafata Lunii. Aselenizarea a provocat multe semne de intrebare de-a lungul timpului, iar teoriile conspiratiei au aparut cu rapiditate.

Cel mai indelungat experiment a luat sfarsit: Cea mai lenta picatura din lume, cea de smoala, a cazut, in Irlanda (VIDEO)

Cel mai indelungat experiment stiintific din lume a luat sfarsit, picatura cu cel mai lent ritm de formare din lume cazand in Irlanda, dupa 69 de ani. Cercetatorii de la Universitatea Trinity din Dublin au.

Cel mai indelungat experiment a luat sfarsit, in Irlanda: Cea mai lenta picatura din lume, cea de smoala, a cazut (VIDEO)

Cel mai indelungat experiment stiintific din lume a luat sfarsit, picatura cu cel mai lent ritm de formare din lume cazand in Irlanda, dupa 69 de ani. Cercetatorii de la Universitatea Trinity din Dublin au.

Antonescu: Probabilitatea ca referendumul pentru revizuirea Constitutiei sa fie amanat, din ce in ce mai mare

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, a declarat, ieri, ca probabilitatea ca referendumul pentru revizuirea Constitutiei sa fie amanat dupa acest an, devine din ce in ce mai mare.

Admiterea 2013 la SNSPA. Vezi unde este cea mai mare concurenta pe locuri.

Peste 3000 de candidati s-au inscris la admiterea la studiile universitare de licenta din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative SNSPA). La nivelul universitatii, concurenta a fost de 5 candidati pe locurile subventionate de la buget. Cea mai mare concurenta s-a inregistrat la Facultatea de Management, cu 12 candidati pe loc, urmata de Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, cu 5 candidati pe loc, Facultatea de Stiinte Politice si Facultatea de Administratie .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )