Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Regina-mama Elena a fost reinhumata, sambata, alaturi de fiul ei, Regele Mihai I, la Curtea de Arges

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Regina-mama Elena a fost reinhumata, sambata, alaturi de fiul ei, Regele Mihai I, la Curtea de Arges

Ramasitele pamantesti ale Reginei-mama Elena, aduse vineri in Romania din Elvetia, au fost reinhumate sambata la Curtea de Arges. Regina Elena a murit la Lausanne, in ziua de 29 noiembrie 1982, timp in care tara noastra se afla sub dictatura comunista. Ea a fost inmormantata atunci la cimitirul Boix-de-Vaud din Lausanne. 43 Regina-mama Elena a fost reinhumata alaturi de ramasitele pamantesti ale fiului ei, Regele Mihai I, la Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala din Curtea de Arges. 13 Peste 1. 000 de oameni s-au strans, sambata, in curtea manastirii Curtea de Arges. continuă pe Hotnews

Regina-mama Elena a fost reinhumata la Curtea de Arges alaturi de fiul ei, Regele Mihai I

Regina-mama Elena a fost reinhumata, sambata, la Curtea de Arges, alaturi de fiul ei, Regele Mihai I, dupa o ceremonie care a avut loc la Catedrala Arhiepiscopala Regala, in fata careia s-au adunat sute de persoane.

Regina-Mama Elena a fost reinhumata la Curtea de Arges

Regina-Mama Elena a fost reinhumata, sambata, in noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curte.

Regina-Mama Elena va fi reinhumata sambata, la pranz, in noua Catedrala de la Curtea de Arges

Regina-Mama Elena va fi reinhumata sambata, in noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curtea de Arges. Familia Regala a anuntat programul ceremoniei.

Regina-Mama Elena s-a intors, pentru totdeauna, acasa: Suverarana este reinhumata, sambata, la Curtea de Arges, alaturi de fiul sau, MS Regele Mihai I al Romaniei (VIDEO)

Dorinta ultimului suveran al Romaniei este indeplinita. Astazi, osemintele Reginei-Mama Elena, repatriate, ieri, din Elvetia, vor fi depuse in necropola Regala de la Curtea de Arges, alaturi de cele ale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2597 seconds )