Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Roland Garros: Dominic Thiem, in sferturi dupa un meci dificil cu Hugo Gaston, locul 239 ATP (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Roland Garros: Dominic Thiem, in sferturi dupa un meci dificil cu Hugo Gaston, locul 239 ATP (Rezultatele zilei)

Dominic Thiem al treilea favorit) a avut nevoie de trei ore si 35 de minute pentru a-l invinge in optimi pe surprinzatorul francez Hugo Gaston 239 ATP), scor 6-4, 6-4, 5-7, 3-6, 6-3. in sferturi, austriacul se va duela cu argentinianul Diego Schwartzman 12). continuă pe Hotnews

VIDEO Roland Garros: Dominic Thiem s-a calificat in optimi, dupa ce l-a invins in trei seturi pe Casper Ruud

Dominic Thiem 3 ATP, al treilea favorit) s-a calificat, vineri, in optimile turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins cu 6-4, 6-3, 6-1, pe norvegianul Casper Ruud 25 ATP).

VIDEO Roland Garros: Garbine Muguruza, eliminata dupa ce a avut 3-0 in setul decisiv Kenin si Kvitova, in optimi (Rezultatele zilei)

Campioana in 2016 la Roland Garros, Garbine Muguruza favorita 11) a condus cu 3-0 cu doua break-uri) in partida cu Danielle Collins SUA57 WTA) si a pierdut in cele din urma, scor 7-5, 2-6, 6-4. in optimi s-au calificat Sofia Kenin 4) si Petra Kvitova 7), in timp ce Aryna Sabalenka 8), Petra Martic 13) si Jelena Ostapenko campioana in 2017) au fost eliminate.

VIDEO Roland Garros: Novak Djokovic si Stefanos Tsitsipas, in turul trei Denis Shapovalov a parasit competitia (Rezultatele zilei)

Favoritii nu au avut probleme, joi, in turul doi de la Roland Garros. Novak Djokovic 1), Stefanos Tsitsipas 5), Matteo Berrettini 7), Roberto Bautista 10), Andrey Rublev 13), Karen Khachanov 15) si Grigor Dimitrov 18) au obtinut calificarea in turul urmator. Denis Shapovalov cap de serie nr. 9) este cel mai important jucator care a parasit competitia.

VIDEO Roland Garros: Karolina Pliskova, Elena Rybakina si Sloane Stephens, eliminate Kenin, Kvitova, Sabalenka si Muguruza, in turul trei

Karolina Pliskova a doua favorita), Elena Rybakina 14) si Sloane Stephens 29, finalista in 2018) sunt cele mai importante nume care au parasit, joi, competitia de la Roland Garros. in turul trei s-au calificat favorite precum Sofia Kenin 4), Petra Kvitova 7), Aryna Sabalenka 8), Garbine Muguruza 11) si Petra Martic 13).

Roland Garros: Patricia Tig, eliminata dupa un meci de mare lupta cu Fiona Ferro 6-7(7), 6-4, 0-6

Fiona Ferro si Patricia Tig au oferit un meci maraton, presarat cu multe rasturnari de scor, cu momente spectaculoase, dar si cu unele caderi inexplicabile. Frantuzoaica a fost mai puternica din punct de vedere fizic in decisiv, iar scurtele au fost cele care au facut pana la urma diferenta in situatiile in care oboseala era una extrema. Ferro s-a impus in trei seturi, scor 7-67), 4-6, 6-0, si merge in optimi la Roland Garros.

VIDEO Roland Garros: Simona Halep, eliminata in optimi - Recital ofensiv marca Iga Swiatek (6-1, 6-2)

Timp de o ora si 8 minute, Iga Swiatek a pus in aplicare planul: nu o lasa pe Simona sa respire. Tabela vorbeste de la sine despre reusita polonezei, Simona Halep bifand doar trei game-uri 6-1, 6-2). Halep paraseste Roland Garros-ul in optimi, dupa o partida in care nu a avut nici macar o sansa de break.

VIDEO Roland Garros: Matteo Berrettini, al saptelea favorit, eliminat de locul 186 ATP Djokovic si Tsitsipas, in optimi (Rezultatele zilei)

Germanul Daniel Altmaier 186 ATP) a reusit surpriza zilei de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in trei seturi pe italianul Matteo Berrettini favorit 7). Pablo Carreno 17) s-a impus in duelul ibericilor cu Roberto Bautista 10). Mai departe s-au calificat fara probleme, in optimi, Novak Djokovic 1), Stefanos Tsitsipas 5) si Andrey Rublev 13), Karen Khachanov 15) si Grigor Dimitrov 18).

VIDEO Roland Garros: Elise Mertens si Maria Sakkari au parasit competitia Halep, Svitolina si Bertens, in optimi (Rezultatele zilei)

Elise Mertens Belgia, cap de serie nr. 16) si Maria Sakkari Grecia, 20) sunt cel mai importante nume care au parasit, vineri, competitia de la Roland Garros, dupa ce au fost invinse de Caroline Garcia Franta, 45 WTA), respectiv Martina Trevisan Italia, 159 WTA). in optimi s-au calificat favorite precum Simona Halep 1), Elina Svitolina 3) si Kiki Bertens 5).

VIDEO Roland Garros: Meciul in care au jucat Andreea Mitu si Patricia Tig, cercetat de politie pentru un posibil aranjament la pariuri

Meciul Andreea Mitu Patricia Tig - Madison BrengleIana Sizikova SUARusia), scor 7-68), 6-4, din turul I al probei de dublu feminin de la Roland Garros, este in atentia politiei franceze, pentru un posibil aranjament la pariuri, potrivit publicatiei germane Die Welt, citata de presa internationala.

Simona Halep Amanda Anisimova 6-0, 6-1, turul 3 Roland Garros 2020. Meci senzational al Simonei si calificare in optimi

UPDATE, ora 15:46 Simona Halep s-a calificat in turul 4 la Roland Garros 2020, dupa ce a trecut de Amanda Anisimova in doar 55 de minute. A fost 6-0, 6-1! Urmeaza un duel cu Iga Swiatek. Simona Halep inchide un meci perfect. Simona isi face serviciul. Break Halep. Simona isi .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )