Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Romanii din Scandinavia care pozeaza in milogii Europei, iar acasa au Mercedes in fata vilei. Spun direct: fur, mai, frate!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Romanii din Scandinavia care pozeaza in milogii Europei, iar acasa au Mercedes in fata vilei. Spun direct: fur, mai, frate!

Romania Scandinava, episodul 1. Unii au descoperit societati fericite, in care oamenii traiesc frumos si echilibrat, altii insa au fost interesati doar de legile permisive. continuă pe Hotnews

Tara din Europa care accepta cota de refugiati ceruta de Comisia Europeana

Guvernul spaniol a anuntat ca accepta cota propusa miercuri de Comisia Europeana pentru repartizarea refugiatilor care fug de conflictul din Siria, relateaza AFP. Spania accepta astfel sa primeasca .

Utile: Si barbatii ar trebui sa faca... teste de sarcina; Atentie la virusii din jocuri care incarca factura; Top 5 remedii naturale pentru vergeturi

Cum maresti autonomia la iPhone si iPad in cativa pasi simpli Deja de cativa ani, aplicatiile pe care le aveti instalate pe iPhone sau iPad pot comunica. Seductia - aliatul tau zilnic! Seductia poate fi folosita ca un aliat personal ce ne va ajuta sa ne dezvoltam in toate aspectele vietii. Iata cum. Cum ar trebui sa privim seductia?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )