Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO: Rongorongo - cea mai mare enigma a Insulei Pastelui

Hotnews Hotnews,
 VIDEO: Rongorongo - cea mai mare enigma a Insulei Pastelui

Sistemul de scriere Rongorongo este cea mai mare enigma a Insulei Pastelui. Nu exista date certe cu privire la perioada sau la modul in care a fost inventat, si exista doar 12 texte cunoscute in lume, dintre care niciuna nu se mai afla pe insula, scrie BBC. continuă pe Hotnews

Topul pensiilor romanilor fara privilegii. Cea mai mare pensie stabilita pe merit, peste 23.000 de lei brut lunar

Statul e in cautare de bani, pentru ca cea mai mare pensie stabilita in Romania este de 23. 256 lei brut si este castigata de un civil. 256 lei brut lunar reprezinta cea mai mare pensie din tara. Este.

Piata de media din Romania inregistreaza cea mai mare crestere de dupa criza, de 13% in 2017

Piata de media din Romania a inregistrat o noua crestere de 13% in 2017, pana la valoarea de 412 milioane euro, potrivit noului raport Media Fact Book, realizat de agentia Initiative. Aceasta este cea mai mare crestere de dupa criza, care aduce piata.

Siria: Peste 920.000 de persoane au fost nevoite sa-si paraseasca locuintele n doar 4 luni, cea mai mare cifra de dupa nceputul razboiului

Peste 920. 000 de oameni din Siria au fost nevoiti sa-si paraseasca locuintele in primele patru luni ale anului, o cifra record din ultimii 7 ani, de cand dureaza conflictul, a anuntat luni ONU, potrivit AFP.

DECLARATII incendiare inainte de finala de la ROLAND GARROS! HALEP atacata de adversara ei! A facut referire la cea mai mare dezamagire a SIMONEI

Declaratiile lui Sloane Stephens, adversara Simonei Halep in finala de la Roland Garros, incing spiritele. Americanca a subliniat un detaliu inaintea duelului cu Simona, pe care multi l-au perceput drept o.

Cea mai mare necropola domneasca din tara, Biserica Manastirii Dealu, unde se afla si capul lui Mihai Viteazul, va fi resfintita dupa 517 ani

Biserica Sfantul Nicolae a Manastirii Dealu, care adaposteste capul lui Mihai Viteazul, va fi resfintita duminica, 10 iunie, dupa 517 ani. Masura a fost dispusa de Arhiepiscopia Targoviste, ca urmare a unor lucrari de restaurare si reabilitare bisericii. Manastirea Dealu se afla in localitatea Viforata, comuna Aninoasa, in apropiere de Targoviste.

Raport: Piata media - cea mai mare crestere de dupa criza

Piata noastra de media a ajuns, anul trecut, la valoarea de 412 milioane euro, in crestere cu 13% fata de 2016, iar pentru anul in curs estimarile vizeaza un salt de inca 10%, conform noului raport Media Fact Book.

VIDEO REPORTAJ Laserul de la Magurele - Care sunt problemele care frneaza cel mai mare proiect stiintific din Romnia

Cel mai mare proiect european de cercetare in domeniul laserilor este tinut la ralanti de legislatia achizitiilor publice, de modul in care Ministerul Educatiei face recunoasterea studiilor si de italienii care intarzie de mai bine de un an instalarea fascicolului Gamma. Consortiul Eurogamma condus de Institutul National de Fizica Nucleara din Italia a creat sistemul de fascicol gamma, a adus componentele la Magurele, insa nu a inceput nici pana acum instalarea, in ciuda penalizarilor pe care le-au platit, a declarat pentru HotNews. ro directorul proiectului ELI-NP, Nicolae Zamfir. in ceea ce priveste angajarile, legislatia romaneasca favorizeaza un nationalism pur, avertizeaza specialistii. Vezi in articol un video reportaj cu problemele care intarzie finalizarea proiectului de la Magurele.

VIDEO Primele detalii oficiale despre FIFA 19 si trailerul care aduce cea mai imprtanta schimbare din ultimii ani

In cadrul conferintei de gaming de la Los Angeles, Electornic Arts a dat publicitatii ultimele detalii despre titlulrile care urmeaza sa fie lansate atat in acest an cat si in 2019, iar asta include si informatii despre cea mai noua editie a celei mai de succes dintre francizele sale, si anume simulatorul de fotbal FIFA.

VIDEO Cel mai mare targ de vara s-a deschis la Buzau. Dragaica atrage vizitatori din toata Muntenia

Este petrecere mare, la Buzau, unde si-a deschis portile cel mai mare balci din tara dar si cel mai longeviv. Targul Dragaica ii va tine pe buzoieni tot intr-o distractie pentru urmatoarele doua saptamani.

Horoscopul Zilei, 8 Iunie 2018. Scorpionii nu sunt in cea mai buna forma fizica

Horoscopul Zilei, 8 Iunie 2018. Scorpionii nu sunt in cea mai buna forma fizica. Mai multe, in video-ul de mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2815 seconds )