Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO Sarbatoare pe strazile din Tirana, dupa victoria Albaniei impotriva Romaniei la Euro 2016

Adevărul Adevărul,
VIDEO Sarbatoare pe strazile din Tirana, dupa victoria Albaniei impotriva Romaniei la Euro 2016

Mii de albanezi si-au exprimat bucuria pe strazile capitalei Tirana, dupa ce echipa nationala antrenata de Gianni de Biasi a invins, duminica, Romania, cu scorul de 1-0, in ultimul meci al Grupei A a Euro-2016, acesta fiind primul succes la un turneu final major. continuă pe Adevărul

Sarbatorim visul pe care l-am realizat in aceasta seara. Bucurie de nedescris pe strazile din Albania dupa prima victorie din istorie intr-o competitie internationala (VIDEO+FOTO)

Bucurie fara margini la Tirana, acolo unde mii de suporteri albanezi au sarbatorit prima victorie din istorie a Nationalei lor la un turneu international. Aflata intr-o grupa cu Franta, Elvetia si.

Premiu pentru jucatorii Albaniei dupa victoria cu Romania: Vor primi pasapoarte diplomatice

Guvernul Albaniei a hotarat sa premieze jucatorii nationalei de fotbal dupa victoria din meciul cu Romania de la Campionatul European. Acestia vor primi din partea autoritatile pasapoarte.

Scene socante pe strazile din Sibiu! Un om al strazii, umilit de niste angajati de la salubritate. Barbatul a fost aruncat in masina de gunoi (VIDEO)

Imagini de groaza pe strazile din Sibiu! Un om al strazii este bruscat si batjocorit de cativa angajati ai unei firme de salubritate, potrivit Ora de Sibiu. intreaga scena a fost filmata de un.

Scandal cu bate si cutite pe strazile din Slobozia! Trei barbati de etnie roma au ajuns la spital cu rani grave

Scandal de proportii pe strazile din Slobozia! Trei barbati de etnie roma au ajuns la spital, vineri noaptea, dupa ce au fost implicati in acte de violenta, potrivit adevarul. ro. Potrivit primelor.

Domnule general, sa va fie rusine!. Reactie dura a unui mare club din Romania dupa infrangerea cu Albania de la EURO (FOTO)

Prestatia lipsita de valoare, de ambitie si de daruire a elevilor lui Anghel Iordanescu a fost taxata dur de presa, de suporteri si chiar de un club important din Romania. Dupa ce Nationala a fost.

Un lider PNL, exclus din partid dupa ce a batut o femeie in plina strada (FOTO)

Un lider PNL a fost exclus din partid dupa ce a agresat fizic o femeie in plina strada. Cristian Cezar Constantinescu, il acuza pe vicepresedintele PNL Bistrita Nasaud, Jenor Beudean, ca i-a.

Antrenorul Giovanni De Biasi, dupa succesul Albaniei la EURO 2016: Am aratat putere, rezistenta, calitate, am jucat mai mult cu mintea

Selectionerul echipei de fotbal a Albaniei, italianul Giovanni De Biasi, s-a declarat multumit de performanta jucatorilor in meciul cu Romania si a precizat ca este optimist in legatura cu calificarea in optimile de finala la Campionatul European de fotbal 2016.

FOTO + VIDEO: Modelul Andreea Diaconu atrage toate privirile pe strazile din New York

Un model roman face senzatie pe Wall Street, intr-o inregistrare video publicata de revista Vogue pe contul de YouTube.

Violentele continua la EURO: Huliganii francezi i-au atacat pe fanii englezi pe strazile din Lyon (VIDEO)

Campionatul European din Franta a fost marcat inca de la debut de numeroase fapte de violenta si batai intre fanii nationalelor de fotbal prezente la turneu. Aceste lucruri au continuat duminica pe.

Situatie dramatica! Pacienti evacuati la Spitalul Judetean din Arad, dupa ce sectia UPU a fost inundata

Situatie grava la Spitalul Judetean din Arad! Unitatea de primiri urgente a fost inundata, dupa o ploaie torentiala de cateva ore.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )