Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO. Sean Penn si El Chapo, interviu secret in jungla

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Sean Penn si El Chapo, interviu secret in jungla

Celebrul baron al drogurilor Joaquin Chapo Guzman, inamicul nr. 1 al SUA, a fost capturat de marina mexicana dupa ce evadase de doua ori din inchisoare, ultima oara in iulie. El a fost localizat dupa ce a contactat producatori pentru a face un film despre viata sa. Potrivit expertilor, El Chapo ar putea fi rapid extradat in Statele Unite, unde este considerat inamicul nr. continuă pe România Liberă

Sean Penn si El Chapo, interviu secret in jungla

Celebrul baron al drogurilor Joaquin Chapo Guzman, inamicul nr. 1 al SUA, a fost capturat de marina mexicana dupa ce evadase de doua ori din inchisoare, ultima oara in iulie. El a fost localizat dupa ce a contactat producatori pentru a face un film despre viata sa. Potrivit expertilor, El Chapo ar putea fi rapid extradat in Statele Unite, unde este considerat inamicul nr.

VIDEO Cum a fost capturat El Chapo Guzman: un interviu acordat in secret actorului Sean Penn a ajutat la prinderea celebrului interlop

Celebrul interlop mexican Joaquin El Chapo Guzman i-a acordat un interviu actorului american Sean Penn dupa ce a evadat, in timpul unei intalniri secrete in jungla mexicana, si urmeaza sa fie extradat in Statele Unite, dupa ce a fost arestat vineri in timp ce isi pregatea filmul biografic.

El Chapo a fost intervievat in secret de Sean Penn inainte de a fi capturat. Mexicul accepta extradarea baronului drogurilor in SUA

Un interviu acordat de El Chapo actorului american Sean Penn a facilitat capturarea celebrului interlop mexican. Sean Penn s-a intalnit in secret cu baronul mexican al drogurilor inainte ca acesta din urma sa fie arestat, pentru a realiza un interviu care a aparut sambata in revista Rolling Stone. Guvernul Mexicului stia despre intalnirea celor doi, care a avut loc in octombrie anul trecut in jungla mexicana.

Actorul Sean Penn, anchetat de autoritatile americane pentru un interviu secret

Actorul Sean Penn este anchetat de autoritatile americane, pentru interviul pe care interlopul Joaquin El Chapo Guzman l-a acordat starului hollywoodian, in secret, in jungla mexicana, dupa evadarea sa spectaculoasa dintr-o inchisoare de maxima securitate, in 2015, potrivit variety. com, citat de Mediafax.

Sean Penn este anchetat de autoritatile americane pentru interviul secret cu El Chapo

Actorul Sean Penn este anchetat de autoritatile americane pentru interviul pe care interlopul Joaquin El Chapo Guzman l-a acordat starului hollywoodian, in secret, in jungla mexicana, dupa evadarea sa spectaculoasa dintr-o inchisoare de maxima securitate, in iulie 2015, relateaza variety. com.

Actorul Sean Penn, anchetat de autoritati pentru interviul cu interlopul american El Chapo

Actorul Sean Penn este anchetat de autoritatile americane, pentru interviul pe care interlopul Joaquin El Chapo Guzman l-a acordat starului hollywoodian, in secret, in jungla mexicana, dupa evadarea sa.

Baronul mexican al drogurilor El Chapo i-a acordat in secret un interviu lui Sean Penn

Actorul american Sean Penn s-a intalnit in secret cu baronul mexican al drogurilor ''El Chapo '' inainte ca narcotraficantul sa fie arestat, pentru a realiza un interviu care a aparut sambata in revista Rolling Stone, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )