Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO Serena Williams, in sferturi dupa un meci dificil cu Maria Sakkari 100 de victorii pe Arthur Ashe

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Serena Williams, in sferturi dupa un meci dificil cu Maria Sakkari 100 de victorii pe Arthur Ashe

Serena Williams a avut parte de un meci foarte dificil in fata Mariei Sakkari favorita 15), insa a reusit sa revina in setul decisiv grecoaica a debutat cu un break) si sa se califice in sferturile de la US Open. Pentru Serena, aceasta este a 100-a victorie obtinuta pe arena Arthur Ashe. continuă pe Hotnews

VIDEO Serena Williams revine de la 0-1 la seturi contra lui Sloane Stephens si se califica in optimi

Serena Williams a pierdut fara mari sperante primul set al confruntarii cu Sloane Stephens favorita numarul 26), dar a avut puterea sa revina si sa se califice in optimile de la US Open.

VIDEO US Open: Serena Williams, calificare lejera in turul trei Sabalenka, Konta si Muguruza, eliminate

Serena Williams s-a calificat fara prea mari probleme in turul trei al US Open, dupa ce a invins-o, scor 6-2, 6-4, pe rusoaica Margarita Gasparyan. Aryna Sabalenka a cincea favorita, invinsa de Victoria Azarenka), Johanna Konta cap de serie nr. 9, a pierdut impotriva Soranei Cirstea) si Garbine Muguruza favorita 10, infrangere impotriva Tsvetanei Pironkova) reprezinta cele mai importante nume care au parasit competitia. Mai departe s-au mai calificat favorite precum Sofia Kenin 2) sau Madison Keys 7).

Nastase e revoltat dupa descalificarea lui Djokovic. Atac nou la Serena Williams, cu aceasta ocazie: Sa opreasca turneul!

Primul numar unu mondial din istoria ATP, Ilie Nastase, este revoltat dupa descalificarea lui Novak Djokovic. Ilie Nastase este de parere ca decizia luata impotriva sarbului a fost mult prea dura. Ilie Nastase, revoltat de descalificarea lui Novak Djokovic. A facut un nou atac la adresa Serenei Williams: Sa opreasca turneul! in timpul meciului contra .

Sorana Cirstea este in culmea fericirii. Comparatia superba cu Serena Williams

Sorana Cirstea este singura jucatoare din Romania care ramane in cursa la US Open 2020 in proba de simplu. Va juca astazi in turul 3, impotriva Karolinei Muchova, din Cehia, locul 26 WTA. Partida va avea loc in jurul orei 19:30. Iar Sorana are toate motivele sa aiba un moral ridicat. Asta dupa victoria de .

US Open: Horia Tecau si Jean Julien Rojer, in sferturi dupa ce i-au eliminat pe principalii favoriti

Perechea romano-olandeza Horia TecauJean-Julien Rojer s-a calificat in sferturile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, sambata, in bula securizata de la arenele Flushing Meadows din New York, dupa ce s-a impus cu 4-6, 6-3, 6-4 in fata columbienilor Juan-Sebastian CabalRobert Farah.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )