Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Simona Halep, campioana la Dubai dupa o finala dramatica cu Elena Rybakina (3-6, 6-3, 7-6(5)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, campioana la Dubai dupa o finala dramatica cu Elena Rybakina (3-6, 6-3, 7-6(5)

Timp de doua ore si 26 de minute, Simona si Elena si-au impartit lovituri precum pugilistii. Au fost numarate, s-au ridicat, au continuat lupta si a rezultat o finala dramatica in care era greu de intuit cine va castiga. Halep a avut nervii mai tari intr-un tiebreak al decisivului in care orice era posibil. Campioana de la Wimbledon a cucerit al doilea trofeu la Dubai Premier) dupa un meci epic cu Rybakina 3-6, 6-3, 7-65)). Simona Halep, dupa ce a castigat titlul de la Dubai: Acum sunt aproape moarta. continuă pe Hotnews

Simona Halep, campioana la Dubai dupa o finala dramatica cu Elena Rybakina (3-6, 6-3, 7-6(5)

Timp de doua ore si 26 de minute, Simona si Elena si-au impartit lovituri precum pugilistii. Au fost numarate, s-au ridicat, au continuat lupta si a rezultat o finala dramatica in care era greu de intuit cine va castiga. Halep a avut nervii mai tari intr-un tiebreak in care orice era posibil. Campioana de la Wimbledon a cucerit al doilea trofeu la Dubai Premier 5) dupa un meci epic cu Rybakina 3-6, 6-3, 7-65)). Se actualizeaza.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria de la Dubai: M-am simtit ca la fotbal

Simona Halep a avut o reactie dupa victoria in fata lui Ons Jabeur. Aceasta a fost, pe cat de sincera, pe atat de amuzanta, cu toate ca epuizarea i se citea pe chip. Simona Halep, prima reactie dupa victoria de la Dubai Se pare ca romanca nu si-a gasit reglajele in startu duelului cu Ons .

VIDEO Simona Halep a facut spectacol in finala cu Rybakina, de la Dubai: Pur si simplu sclipitor! Incredibil

Simona Halep a castigat pentru a doua oara in cariera titlul la Dubai, dupa o finala dramatica cu tanara reprezentanta a Kazahstanului, Elena Rybakina: 3-6, 6-3, 7-65).

Simona Halep, prima reactie dupa titlul cucerit la Dubai: Sunt aproape moarta

Pentru a doua oara in cariera Simona Halep e campioana la Dubai si jucatoarea noastra ajunge la titlul cu numarul 20 din cariera.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a invins-o pe Ons Jabeur in optimi la Dubai: A fost un meci foarte dificil. Ma bucur ca am castigat

Simona Halep a facut primele declaratii dupa ce a reusit sa o invinga pe Ons Jabeur in optimi la Dubai. Romanca a spus ca a fost un meci dificil si obositor, dar ca se bucura foarte mult ca a iesit invingatoare.

VIDEO Simona Halep, defensiva de fier si spectacolul oferit impreuna cu Elena Rybakina - Cele mai frumoase lovituri ale finalei

Simona Halep si Elena Rybakina au oferit un spectacol desavarsit in ultimul act al competitiei de la Dubai. Defensiva romancei a fost la cel mai inalt nivel, insa nici ofensiva sa nu a aratat deloc rau. De partea cealalta a fileului, jucatoarea din Kazakhstan a demonstrat ca nu a ajuns intamplator in patru finale in acest debut de sezon. Intra in material pentru a urmari cele mai spectaculoase puncte ale partidei care i-au adus Simonei al 20-lea titlu al carierei.

Simona Halep, prima reactie dupa al 20-lea trofeu: Sunt aproape moarta

Simona Halep a avut o prima reactie dupa al 20-lea trofeu din cariera sa.

VIDEO Simona Halep Elena Rybakina, finala LIVE Dubai 2020. Simona Halep, adversara de temut

Dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Dubai, au aparut o serie de comentarii in presa internationala. Simona Halep o va intalni astazi pe Elena Rybakina in finala de la Dubai, care se joaca incepand cu ora 17:00. UPDATE: Galeria Romaniei de la Dubai s-a mobilizat si au strigat zeci de secunde Simona! Simona!.

Asa am trait Simona Halep - Elena Rybakina in finala de la Dubai

Sambata dupa ora 17:00 am transmis live text in aceasta pagina finala turneului WTA de la Dubai in care s-au intalnit Simona Halep si Elena Rybakina.

Simona Halep, calificare fantastica in finala la Dubai

Simona Halep este in finala la Dubai. in semifinale a spulberat-o pe Jennifer Brady 6-2, 6-0, dupa o ora si doua minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )