Libnet.ro
UNICEF

17:45

Yanina Wickmayer, jucatoarea pe care Simona Halep n-a invins-o niciodata

Online Sport Online Sport,
Yanina Wickmayer, jucatoarea pe care Simona Halep n-a invins-o niciodata

Belgianca Yanina Wickmayer este adversara pe care Simona Halep o va intalni pentru un loc in sferturile de finala de la Australian Open. continuă pe Online Sport

Australian Open 2015. Simona Halep va juca in optimi cu Yanina Wickmayer, pe care n-a invins-o niciodata pana acum. Cine e viitoarea adversara a romancei

Dupa victoria nu tocmai usoara cu Bethanie Mattek-Sands, Simona Halep o va intalni in optimile de finala de la Australian Open pe Yanina Wickmayer din Belgia, jucatoarea clasata pe locul 80 mondial.

Simona Halep, despre adversara din optimi: M-a invins de fiecare data

Simona Halep a vorbit despreYanina Wickmayer, jucatoarea pe care o va intalni duminica in optimile de finala de la Australian Open si pe care nu a invins-o niciodata pana acum.

Simona Halep: Atentie la Gajdosova, meciul nu e atat de usor precum pare (video)

Jarmila Gajdosova,pe care Simona Halep o intalneste miercuri dupa ora 12:00 in turul 2 de la Australian Open, nu este o jucatoare venita sa piarda. Nu doar cuvintele sale curajoase de dinaintea partidei sunt un avertisment pentru Halep, ci si ceea ce a facut recent. Multi specialisti vad o posibila victorie a australiencei.

Australian Open 2015. Simona Halep vs. JarmilaGajdosova, in turul doi al competitiei

Australian Open 2015 a ajuns in faza turului doi, in care Simona Halep 4 WTA) se dueleaza cu australianca JarmilaGajdosova 62 WTA), in jurul orei 12. 00, partida fiind disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Australian Open 2015. Simona Halep, despre meciul cu Wickmayer: Acum va fi alta poveste. Si Begu e increzatoare: Stiu ce am de facut cu Bouchard

In optimile de la Australian Open, Simona Halep o va intalni pe Yanina Wickmayer, jucatoare din Belgia care a castigat precedentele trei intalniri, iar Irina Begu va juca impotriva canadiencei Eugenie Bouchard, locul 7 WTA. Toate declaratiile romancelor.

Simona Halep se asteapta la un meci greu cu Wickmayer: Am sansa mea sa castig, dar ma astept la un meci foarte dificil. Va trebui sa fiu mai agresiva

Simona Halep s-a aratat multumita de evolutia sa in meciul cu americanca Bethanie Mattek-Sands, de vineri, din runda a treia a turneului Australian Open, dar se astepata la un meci foarte dificil in optimi cu belgianca Wickmayer, care a invins-o de fiecare data in intalnirile precedente.

LIVE AUSTRALIAN OPEN: Simona Halep in turul 3 cu Bethanie Mattek-Sands

Simona Halep joaca vineri pentru un loc in optimile de finala la Australian Open impotriva americancei Bethanie Mattek-Sands, iar meciul va fi live text pe onlinesport. ro dupa ora 5:30 a diminetii. Daca trece de aceasta Halep o va intalni in optimi pe Yanina Wickmaier din Belgia, jucatoare care a eliminat-o in trei seturi pe Sara Errani.

Australian Open 2015. Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o greu pe Bethanie Mattek-Sands, in turul 3

Simona Halep a invins-o in turul 3 de la Australian Open pe americanca Bethanie Mattek-Sands, scor 6-4, 7-5, dupa o ora si 33 de minute de joc. Acest succes o califica pe romanca in optimi, unde se va duela cu belgiancaYanina Wickmayer.

Simona Halep, locul al treilea intre cei mai buni sportivi din Balcani in 2014

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a clasat pe locul al treilea in clasamentul celor mai buni sportivi din Balcani in anul 2014, ancheta realizata de agentia bulgara BTA. Simona.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 al Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-2, 6-2, pe australianca Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, si s-a calificat in turul 3 al Australian Open, primul Grand Slam al anului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )