Libnet.ro
UNICEF

18:01

VIDEO Simona Halep i-a uluit pe canadieni. Ce a facut jucatoarea noastra imediat dupa ce a surclasat-o pe Strycova

Adevărul Adevărul,
VIDEO Simona Halep i-a uluit pe canadieni. Ce a facut jucatoarea noastra imediat dupa ce a surclasat-o pe Strycova

Simona Halep face un turneu foarte bun la Toronto, unde va juca in aceasta noapte cu frantuzoaica Caroline Garcia, pentru un loc in semifinale. continuă pe Adevărul

VIDEO Simona Halep a incheiat meciul cu Strycova in stil de mare campioana. Ultimul punct al partidei in care jucatoarea noastra a cedat doar un game

Simona Halep este in sferturile turneului de la Toronto, dupa o evolutie entuziasmanta in fata cehoaicei Barbora Strycova.

Simona Halep, calificare la pas in sferturi la Toronto

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat usor in sferturile de finala ale turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2. 389 dolari, dupa ce a dispus de.

LIVE Simona Halep cu Barbora Strycova in optimi la Toronto

Jucatoarea Simona Halep o intalneste joi seara, dupa ora 21:00, pe cehoaica Barbora Strycova pentru un loc in sferturi la Toronto.

Simona Halep, victorie muncita in turul 2 la Toronto

Jucatoarea Simona Halep a avut o misiune dificila, miercuri noapte, in primul ei meci la Rogers Cup de la Toronto, turneu de 2. 7 milioane de dolari unde este favorita numarul doi.

SIMONA HALEP-MAGDALENA RYBARIKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Meci greu pentru Halep la Toronto

Prima adversara la turneul WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2. 389 dolari, a romancei Simona Halep, numarul 2 mondial, va fi jucatoarea.

Simona Halep - Caroline Garcia, in noaptea de vineri spre sambata, in sferturile Rogers Cup. Halep a trecut in optimi de Barbora Strycova

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-0, pe jucatoarea ceha Barbora Strycova, locul 26 WTA, calificandu-se in sferturile de finala ale Rogers Cup. Halep va juca, in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 4:00, cu sportiva franceza Caroline Garcia, locul 21 WTA, in sferturile de finala ale Rogers Cup, potrivit News. ro.

Rogers Cup: Simona Halep, calificare in optimi dupa o victorie clara cu Rybarikova/ Urmeaza partida cu Barbora Strycova

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, pe jucatoarea Magdalena Rybarikova din Slovacia, locul 33 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Rogers Cup, potrivit news. ro. Simona o va intalni in optimi, joi, dupa ora 21. 30, pe sportiva ceha Barbora Strycova, locul 26 WTA.

Simona Halep, suparata pe fani, dupa ce un suporter a strigat Rupe-o, tata, rupe-o!, in timpul unui meci: S-au depasit limitele

Jucatoarea romana Simona Halep le-a cerut fanilor romani prezenti la Toronto sa se comporte cu mai mult fair-play fata de adversarii sai. Reactia sportivei vine dupa ce un suporter a strigat din arena Rupe-o, tata, rupe-o!, in timpul meciului cu Barbora Strycova.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Toronto

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Toronto Canada), dupa ce a invins-o pe cehoaica Barbora Strycova, cu 6-1, 6-0.

LIVE Simona Halep cu Barbora Strycova in optimi la Toronto (dupa 21:00)

Jucatoarea Simona Halep o intalneste joi seara, dupa ora 21:00, pe cehoaica Barbora Strycova pentru un loc in sferturi la Toronto.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )