Libnet.ro
UNICEF

06:00

Simona Halep, calificare la pas in sferturi la Toronto

Antena3 Antena3,
Simona Halep, calificare la pas in sferturi la Toronto

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat usor in sferturile de finala ale turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2. 389 dolari, dupa ce a dispus de. continuă pe Antena3

Rogers Cup: Simona Halep, calificare in optimi dupa o victorie clara cu Rybarikova/ Urmeaza partida cu Barbora Strycova

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, pe jucatoarea Magdalena Rybarikova din Slovacia, locul 33 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Rogers Cup, potrivit news. ro. Simona o va intalni in optimi, joi, dupa ora 21. 30, pe sportiva ceha Barbora Strycova, locul 26 WTA.

LIVE Simona Halep cu Barbora Strycova in optimi la Toronto

Jucatoarea Simona Halep o intalneste joi seara, dupa ora 21:00, pe cehoaica Barbora Strycova pentru un loc in sferturi la Toronto.

Simona Halep, victorie muncita in turul 2 la Toronto

Jucatoarea Simona Halep a avut o misiune dificila, miercuri noapte, in primul ei meci la Rogers Cup de la Toronto, turneu de 2. 7 milioane de dolari unde este favorita numarul doi.

Simona Halep e in turul III la Toronto. Cand are loc urmatoarea ei partida si care este bilantul intalnirilor directe cu viitoarea ei adversara

Simona Halep a invins-o pe Magdalena Rybarikova in primul ei meci disputat la turneul de la Toronto si s-a calificat in turul al treilea.

LIVE Simona Halep cu Barbora Strycova in optimi la Toronto (dupa 21:00)

Jucatoarea Simona Halep o intalneste joi seara, dupa ora 21:00, pe cehoaica Barbora Strycova pentru un loc in sferturi la Toronto.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Toronto

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Toronto Canada), dupa ce a invins-o pe cehoaica Barbora Strycova, cu 6-1, 6-0.

Simona Halep a dezvaluit la Toronto care a fost una dintre marile ei greseli, facute la inceputul carierei. Am stat prea mult acolo!

Simona Halep s-a aflat ieri in centrul atentiei la Toronto. inconjurata de ziaristi, ea a povestit cu ce ganduri a venit la turneul canadian, ce spera sa mai realizeze in 2017.

Simona Halep: Citesc pe Internet citate care ma motiveaza. Ele imi dau forta sa merg mai departe

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat, luni seara, intr-o conferinta de presa la Toronto, ca strategia ei pentru a se motiva este sa citeasca citate pe Internet.

SIMONA HALEP-MAGDALENA RYBARIKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Meci greu pentru Halep la Toronto

Prima adversara la turneul WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2. 389 dolari, a romancei Simona Halep, numarul 2 mondial, va fi jucatoarea.

Simona Halep, numarul doi in tenisul mondial, s-a calificat in optimile turneului de la Toronto

Jucatoarea Simona Halep, numarul doi in tenisul mondial, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2. 389 de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )