Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Simona Halep, revenire superba cu Andrea Petkovic - A ajuns in sferturi la Cincinnati

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, revenire superba cu Andrea Petkovic - A ajuns in sferturi la Cincinnati

Simona Halep a ajuns in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati, dupa ce a pierdut primul set al intalnirii cu Andrea Petkovic 4-6). Jucatoarea noastra a revenit insa superb si a castigat urmatoarele doua seturi 6-4, 6-2). Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei. continuă pe Hotnews

VIDEO. Simona Halep, SURPRIZA pentru fanii prezenti la turneul de la Cincinnati

Simona Halep a oferit inghetata, a facut fotografii si a acordat autografe, in cadrul unei actiuni promotionale, organizate la Cincinnati, la initiativa organizatorilor competitiei.

Ce a facut Simona Halep, dupa victoria cu Petkovic. Fanii au fost in extaz

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, calificata in sferturile de finala la turneul de la Cincinnati, a oferit inghetata, a facut fotografii si a acordat autografe, in cadrul unei actiuni promotionale,.

Ce a declarat Simona Halep imediat dupa victoria cu Petkovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este foarte obosita si nu stie cum a reusit sa se impuna in fata sportivei germane Andrea Petkovic, in intalnirea din optimile de finala ale.

Ce a declarat Simona Halep, imediat dupa victoria cu Petkovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este foarte obosita si nu stie cum a reusit sa se impuna in fata sportivei germane Andrea Petkovic, in intalnirea din optimile de finala ale.

Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE. Anuntul dureros facut de Simona

Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE. Simona Halep, locul 3 WTA, a oferit cateva reactii inaintea meciului cu Andrea Petkovic, imediat dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic in turul II, scrie dolce-sport. ro.

Simona Halep o invinge pe Andrea Petkovic pentru un loc in sferturi la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Cincinnati dupa un meci de 2 ore si 40 de minute contra nemtoaicei Andrea Petkovic. Aceasta a castigat primul set cu un joc extrem de agresiv din spatele terenului, insa Halep a raspuns cu aceeasi moneda in al doilea, fortand intrarea in decisiv. Mult mai proaspata din punct de vedere fizic, Halep a facut in cele din urma diferenta si completeaza tabloul sferturilor de finala.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Andrea Petkovic 4-6; 6-4 6-2 Greu, spectaculos si epuizant/ Sfert de finala cu Anastasia Pavlyuchenkova

Simona Halep a castigat in trei seturi o partida de foc cu Andrea Petkovic si s-a calificat in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati unde o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova care a beneficiat de abandonul Azarenkai. Partida a fost una spetaculoasa si pe muchie de cutit, ambele jucatoare dand impresia ca pot castiga. Simona a fost jucatoarea mai agresiva, a impus ritmul, dar serviciul nu a functionat si a facut multe greseli nefortate. Petkovic paraseste arena in lacrimi, dar a castigat inimile tuturor.

LIVE Simona Halep - Andrea Petkovic in optimi la Cincinnati (dupa ora 3:30)

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Cincinnati dupa un meci de aproape trei ore cu Kristina Mladenovic, jucatoare pe care a invins-o pentru prima data in cariera. Astfel, Halep o va infrunta pe Andrea Petkovic din Germania pentru un loc in sferturile de finala.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova (nu inainte de 03:30)

Dupa inca un meci maraton n. r. cel cu Andrea Petkovic), Simona Halep o va intalni in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati pe Anastasia Pavlyuchenkova Rusia, locul 34 in clasamentul WTA). Jucatoarea noastra conduce cu 4-0 la intalnirile directe. Meciul nu va incepe inainte de ora 03:30, va fi in direct pe Dolcesport si Livescore pe HotNews. ro.

Turneul de la Cincinnati: Ce a declarat Simona Halep, dupa victoria din optimile de finala

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca nu stie cum a reusit sa se impuna in fata sportivei germane Andrea Petkovic, in intalnirea din optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, dar a dorit foarte mult sa castige acest meci.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )