Libnet.ro
UNICEF

23:15

LIVE Simona Halep - Andrea Petkovic in optimi la Cincinnati (dupa ora 3:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep - Andrea Petkovic in optimi la Cincinnati (dupa ora 3:30)

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Cincinnati dupa un meci de aproape trei ore cu Kristina Mladenovic, jucatoare pe care a invins-o pentru prima data in cariera. Astfel, Halep o va infrunta pe Andrea Petkovic din Germania pentru un loc in sferturile de finala. continuă pe Online Sport

Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE. Anuntul dureros facut de Simona

Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE. Simona Halep, locul 3 WTA, a oferit cateva reactii inaintea meciului cu Andrea Petkovic, imediat dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic in turul II, scrie dolce-sport. ro.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Andrea Petkovic 4-6; 6-4 6-2 Greu, spectaculos si epuizant/ Sfert de finala cu Anastasia Pavlyuchenkova

Simona Halep a castigat in trei seturi o partida de foc cu Andrea Petkovic si s-a calificat in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati unde o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova care a beneficiat de abandonul Azarenkai. Partida a fost una spetaculoasa si pe muchie de cutit, ambele jucatoare dand impresia ca pot castiga. Simona a fost jucatoarea mai agresiva, a impus ritmul, dar serviciul nu a functionat si a facut multe greseli nefortate. Petkovic paraseste arena in lacrimi, dar a castigat inimile tuturor.

LIVE Simona Halep - Kristina Mladenovic, in turul 2 la Cincinnati. Decisiv dupa ce Halep rateaza doua mingi de meci

Simona Halep debuteaza in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 18:30, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Kristina Mladenovic, in turul 2 la Cincinnati (18:30)

Simona Halep debuteaza in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 18:30, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Kristina Mladenovic, in turul 2 la Cincinnati (18:00)

Simona Halep debuteaza in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 18:00, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Kristina Mladenovic, in turul 2 la Cincinnati (20:00)

Simona Halep debuteaza in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 20:00, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

S-a stabilit ora meciului dintre Simona Halep si Andrea Petkovici. Meciul se vede in direct la o televiziune din Romania

Simona Halep va juca in optimile turneului de la Cincinnati impotriva nemtoaicei Andrea Petkovici, care a trecut de Camila Giorgi.

Simona Halep confirma participarea la Cincinnati

Retrasa in finala de la Toronto din cauza unei probleme de sanatate, Simona Halep devenise incerta pentru participarea in turneul de la Cincinnati din aceasta saptamana.

GAME cu GAME Simona Halep - Kristina Mladenovic in turul 2 la Cincinnati

Simona Halep a debutat in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 18:30, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

Simona Halep a decis ce va face in privinta turneului de la Cincinnati

Simona Halep n-a reusit sa termine pe teren finala de la Rogers Cup, de la Toronto, din cauza unor probleme medicale destul de serioase.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )