Libnet.ro
UNICEF

08:00

Simona Halep o invinge pe Andrea Petkovic pentru un loc in sferturi la Cincinnati

Online Sport Online Sport,
Simona Halep o invinge pe Andrea Petkovic pentru un loc in sferturi la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Cincinnati dupa un meci de 2 ore si 40 de minute contra nemtoaicei Andrea Petkovic. Aceasta a castigat primul set cu un joc extrem de agresiv din spatele terenului, insa Halep a raspuns cu aceeasi moneda in al doilea, fortand intrarea in decisiv. Mult mai proaspata din punct de vedere fizic, Halep a facut in cele din urma diferenta si completeaza tabloul sferturilor de finala. continuă pe Online Sport

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Andrea Petkovic 4-6; 6-4 6-2 Greu, spectaculos si epuizant/ Sfert de finala cu Anastasia Pavlyuchenkova

Simona Halep a castigat in trei seturi o partida de foc cu Andrea Petkovic si s-a calificat in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati unde o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova care a beneficiat de abandonul Azarenkai. Partida a fost una spetaculoasa si pe muchie de cutit, ambele jucatoare dand impresia ca pot castiga. Simona a fost jucatoarea mai agresiva, a impus ritmul, dar serviciul nu a functionat si a facut multe greseli nefortate. Petkovic paraseste arena in lacrimi, dar a castigat inimile tuturor.

Ce a facut Simona Halep, dupa victoria cu Petkovic. Fanii au fost in extaz

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, calificata in sferturile de finala la turneul de la Cincinnati, a oferit inghetata, a facut fotografii si a acordat autografe, in cadrul unei actiuni promotionale,.

S-a stabilit ora meciului dintre Simona Halep si Andrea Petkovici. Meciul se vede in direct la o televiziune din Romania

Simona Halep va juca in optimile turneului de la Cincinnati impotriva nemtoaicei Andrea Petkovici, care a trecut de Camila Giorgi.

Simona Halep la Cincinnati: adversara de cosmar pentru jucatoarea din Romania in turul II. N-a batut-o niciodata

Dupa ce a ajuns pana in finala turneului de la Toronto, Simona Halep isi va incepe, miercuri, parcursul in Western Southern Open cu un meci destul de greu.

VIDEO Simona Halep, revenire superba cu Andrea Petkovic - A ajuns in sferturi la Cincinnati

Simona Halep a ajuns in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati, dupa ce a pierdut primul set al intalnirii cu Andrea Petkovic 4-6). Jucatoarea noastra a revenit insa superb si a castigat urmatoarele doua seturi 6-4, 6-2). Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei.

LIVE Simona Halep - Andrea Petkovic in optimi la Cincinnati (dupa ora 3:30)

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Cincinnati dupa un meci de aproape trei ore cu Kristina Mladenovic, jucatoare pe care a invins-o pentru prima data in cariera. Astfel, Halep o va infrunta pe Andrea Petkovic din Germania pentru un loc in sferturile de finala.

Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE. Anuntul dureros facut de Simona

Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE. Simona Halep, locul 3 WTA, a oferit cateva reactii inaintea meciului cu Andrea Petkovic, imediat dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic in turul II, scrie dolce-sport. ro.

Ce a declarat Simona Halep imediat dupa victoria cu Petkovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este foarte obosita si nu stie cum a reusit sa se impuna in fata sportivei germane Andrea Petkovic, in intalnirea din optimile de finala ale.

Ce a declarat Simona Halep, imediat dupa victoria cu Petkovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este foarte obosita si nu stie cum a reusit sa se impuna in fata sportivei germane Andrea Petkovic, in intalnirea din optimile de finala ale.

Simona Halep scapa greu de cosmarul Kristina Mladenovic. Joaca joi noapte cu Petkovic

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in optimile de finala de la Cincinnati dupa un meci maraton cu frantuzoaica Kristina Mladenovic, jucatoare care i-a pus mari probleme si pe care a reusit sa o invinga in premiera. Halep va juca in optimi vineri dimineata dupa ora 3:00, contra jucatoareiAndrea Petkovic.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )