Libnet.ro
UNICEF

16:00

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Andrea Petkovic 4-6; 6-4 6-2 Greu, spectaculos si epuizant/ Sfert de finala cu Anastasia Pavlyuchenkova

Hotnews Hotnews,
 WTA Cincinnati: Simona Halep vs Andrea Petkovic 4-6; 6-4 6-2 Greu, spectaculos si epuizant/ Sfert de finala cu Anastasia Pavlyuchenkova

Simona Halep a castigat in trei seturi o partida de foc cu Andrea Petkovic si s-a calificat in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati unde o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova care a beneficiat de abandonul Azarenkai. Partida a fost una spetaculoasa si pe muchie de cutit, ambele jucatoare dand impresia ca pot castiga. Simona a fost jucatoarea mai agresiva, a impus ritmul, dar serviciul nu a functionat si a facut multe greseli nefortate. Petkovic paraseste arena in lacrimi, dar a castigat inimile tuturor. continuă pe Hotnews

Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE. Anuntul dureros facut de Simona

Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE. Simona Halep, locul 3 WTA, a oferit cateva reactii inaintea meciului cu Andrea Petkovic, imediat dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic in turul II, scrie dolce-sport. ro.

LIVE Simona Halep - Andrea Petkovic in optimi la Cincinnati (dupa ora 3:30)

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Cincinnati dupa un meci de aproape trei ore cu Kristina Mladenovic, jucatoare pe care a invins-o pentru prima data in cariera. Astfel, Halep o va infrunta pe Andrea Petkovic din Germania pentru un loc in sferturile de finala.

Turneul de la Cincinnati: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala

Simona Halep, numarul 3 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati SUA). Romanca a invins-o pe Kristina Mladenovic Franta), intr-o partida din turul II al competitiei,.

Turneul de la Cincinnati: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala. A trebuit sa fiu foarte concentrata si sa joc foarte bine. Am incercat sa lovesc fiecare minge si sa nu cedez

Simona Halep, numarul 3 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati SUA). Romanca a invins-o pe Kristina Mladenovic Franta), intr-o partida din turul II al competitiei,.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Kristina Mladenovic 7-5, 5-7, 6-4/ In optimi cu emotii

Simona Halep a reusit sa se califice in optimile turneului Premier 5 de la Cincinnati, dupa un meci maraton de doua ore si 50 de minute disputat impotriva Kristinei Mladenovic Franta - locul 40 WTA). Dupa ce a castigat primul set cu 7-5, iar in al doilea a servit pentru a inchide partida si a avut doua mingi de meci, Halep a avut nevoie de decisiv pentru a se impune 5-7, 6-4).

S-a stabilit ora meciului dintre Simona Halep si Andrea Petkovici. Meciul se vede in direct la o televiziune din Romania

Simona Halep va juca in optimile turneului de la Cincinnati impotriva nemtoaicei Andrea Petkovici, care a trecut de Camila Giorgi.

Pe cine va intalni Simona Halep in optimile de finala, de la Cincinnati

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, va evolua impotriva sportivei Andrea Petkovici Germania), favorita 15 si pozitia 17 in ierarhia mondiala, in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati SUA).

WTA Cincinnati: Garbine Muguruza si Timea Bacsinszky, eliminate in turul intai

Garbine Muguruza favorita 9) si Timea Bacsinszky cap de serie numarul 12) au fost eliminate inca din runda inaugurala a turneului Premier 5 de la Cincinnati. Pe langa Irina-Camelia Begu, au mai obtinut calificarea in turul al doilea Jelena Jankovic, Madison Keys, Elina Svitolina si Andrea Petkovic.

Simona Halep scapa greu de cosmarul Kristina Mladenovic. Joaca joi noapte cu Petkovic

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in optimile de finala de la Cincinnati dupa un meci maraton cu frantuzoaica Kristina Mladenovic, jucatoare care i-a pus mari probleme si pe care a reusit sa o invinga in premiera. Halep va juca in optimi vineri dimineata dupa ora 3:00, contra jucatoareiAndrea Petkovic.

Simona Halep a urcat pe locul doi in clasamentul WTA dupa victoria de la Cincinnati

Simona Halep a reusit sa o intreaca pe Maria Sharapova, dupa victoria pe care a obtinut-o in turul doi al turneului de la Cincinnati din Franta, scrie ziare. com. Astfel, Simona a urcat pe locul doi in clasamentul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )