Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Soldatii din Afganistan sustin Romania la meciul cu Finlanda

România Liberă România Liberă,
VIDEO Soldatii din Afganistan sustin Romania la meciul cu Finlanda

Soldatii din Afganist le transmit tricolorilor un mesaj de sustinere inaintea meciului pe care selectionata Romaniei il va disputa in compania Finlandei, marti, de la ora 21. continuă pe România Liberă

Paolo Tagliavento va arbitra meciul Finlanda - Romania, din preliminariile Euro 2016

Meciul Romaniei cu Finlanda, care se va disputa, marti, de la ora 21. 45, in cadrul etapei a treia din preliminariile Euro 2016, va fi arbitrat de o brigada din Italia. La centrul terenului se va afla Paolo Tagliavento.

FOTO Stadionul pe care se va disputa meciul Finlanda - Romania, un monument al sportului

A inceput ziua cea mare pentru cel de-al treilea meci pe care Romania il disputa in cadrul grupei F, contand pentru calificarea la EURO 2016. Partida cu Finlanda se va disputa incepand cu ora 21. 45, pe stadionul din Helsinki, o arena atipica vremurilor contemporane.

VIDEO Batausul din finala Super League, la rugby, scapa de politie. Si-a luat adversarul la pumni

Rugbystul galez Ben Flower risca sa fie anchetat de politia din Manchester pentru agresiune, dupa ce si-a luat la pumni un adversar in finala Super League. Meciul din Anglia s-a disputat in fata a 70. 000 fani, pe Old Trafford, intre Wigan Warriors si St. Helens.

VIDEO Satul din Sibiu unde un loc in biserica costa cat o garsoniera in Capitala. Stranele sunt licitate dupa ce moare titularul

Oricat pentru confortul sotiei. Un cioban din Marginimea Sibiului, devotat acestui principiu sanatos, a platit 200. 000 de lei pentru ca nevasta lui sa stea jos la slujba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3222 seconds )