Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Spania: Prima bolnava de Ebola din afara Africii nu mai are virusul

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Spania: Prima bolnava de Ebola din afara Africii nu mai are virusul

Asistenta medicala spaniola care a fost prima persoana contaminata cu Ebola in afara Africii nu mai are incarcatura virala, potrivit rezultatelor unui test efectuat duminica, a anuntat guvernul spaniol. Rezultatul testului la care a fost supusa astazi Teresa Romero, 44 de ani, internata pe 6 octombrie la spitalul Carlos III din Madrid, este negativ, a declarat Comitetul interministerial responsabil de monitorizarea virusului in Spania. continuă pe Hotnews

Spania: Prima bolnava de Ebola din afara Africii nu mai are virusul

Asistenta medicala spaniola care a fost prima persoana contaminata cu Ebola in afara Africii nu mai are incarcatura virala, potrivit rezultatelor unui test efectuat duminica, a anuntat guvernul spaniol. Rezultatul testului la care a fost supusa astazi Teresa Romero, 44 de ani, internata pe 6 octombrie la spitalul Carlos III din Madrid, este negativ, a declarat Comitetul interministerial responsabil de monitorizarea virusului in Spania.

Reteta zilei: Cum se face Pilau masala, o mancare traditionala din estul Africii

Unul dintre cele mai raspandite feluri de mancare din estul Africii este pilau masala. Este o mancare ce provine din India, adoptata cu mare placere de localnicii din Tanzania, Zanzibar sau Kenya. Interesant este ca pilau masala s-a diversificat in timp, astfel incat in Tanzania crestina a aparut si o varianta de Craciun, cu stafide si alune caju.

VIDEO FOTO. Milano: Doua femei din Ucraina au manifestat impotriva lui Putin

Opriti baia de sange din Ucraina, au strigat cele doua activiste cu sanii goi, dupa care s-au stropit cu vin rosu in fata Domului din Milano.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )