Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO FOTO. Milano: Doua femei din Ucraina au manifestat impotriva lui Putin

România Liberă România Liberă,
VIDEO FOTO. Milano: Doua femei din Ucraina au manifestat impotriva lui Putin

Opriti baia de sange din Ucraina, au strigat cele doua activiste cu sanii goi, dupa care s-au stropit cu vin rosu in fata Domului din Milano. continuă pe România Liberă

Milano: Doua femei din Ucraina au manifestat impotriva lui Putin

Opriti baia de sange din Ucraina, au strigat cele doua activiste cu sanii goi, dupa care s-au stropit cu vin rosu in fata Domului din Milano.

Doua femei au fost prinse de politisti dupa ce au furat bani dintr-un magazin din Sectorul 6 al Capitalei

La sfarsitul saptamanii trecute, politistii locali din sectorul 6 care se aflau in patrulare in zona Bulevardului Timisoara au fost alertati de angajatii unei societati comerciale despre faptul ca doua femei au furat bani din magazinul respectiv si au fugit.

Un parlamentar de la Kiev propune nationalizarea activelor rusesti din Ucraina

Aleksandr Mirnii, deputat in Rada Suprema de la Kiev parlamentul unicameral), din partea formatiunii nationaliste Svoboda, a propus nationalizarea proprietatilor si activelor rusesti din Ucraina, anunta corespondentul Ria Novosti la Kiev, potrivit Agerpres.

John Kerry: Trupele rusesti se retrag din Ucraina

Trupele rusesti se retrag din Ucraina si din zona frontaliera, a afirmat marti secretarul de Stat american, John Kerry. Trupele se retrag. Mai trebuie retras echipamentul greu, iar frontiera urmeaza sa fie.

John Kerry: Trupele rusesti se retrag din Ucraina

Trupele rusesti se retrag din Ucraina si din zona frontaliera, a afirmat marti secretarul de Stat american, John Kerry, la finalul unei intrevederi avute la Paris cu omologul sau rus, Serghei Lavrov. Trupele.

John Kerry: Trupele rusesti s-au retras din Ucraina

Trupele Rusiei s-au retras din Ucraina si din zona de frontiera, a declarat, marti, secretarul de stat american John Kerry, dupa o intalnire la Paris cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, informeaza AFP.

Serghei Lavrov: Criza din Ucraina a destabilizat situatia internationala

Criza din Ucraina a destabilizat grav situatia internationala si consecintele sale vor fi resimtite pe termen lung, a declarat ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, intr-un interviu pentru MGIMO Journal, relateaza RIA Novosti, citat de Mediafax. Criza ucraineana a destabilizat grav situatia internationala si consecintele sale vor fi resimtite pentru o lunga perioada de timp. Astazi este dificil de prezis viitoarele evenimente in lume, dar de un lucru putem fi siguri - viitorul ne rezerva multe surprize, a declarat ministrul rus de Externe.

Milano, doua zile o punte intre Europa si Asia

In orasul din nordul Italiei, Milano, timp de doua zile are loc reuniunea Europa-Asia sau ASEM, care combina Lumea Veche si principale tari din Est si la care participa delegatii din peste 50 de tari care vor aborda cooperarea economica si schimburile comerciale. Subiectul principal din acest an este Ucraina, desi nu este membru al organizatiei, si summitul va fi ocazia unei intalniri intre presedintele rus si omologul sau ucrainean, vineri dimineata, in prezenta principalilor lideri europeni.

John Kerry: Trupele rusesti se retrag din Ucraina

Trupele se retrag. Mai trebuie retras echipamentul greu, iar frontiera urmeaza sa fie monitorizata si securizata, a declarat John Kerry a doua zi dupa ce presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat retragerea trupelor rusesti mobilizate la frontiera cu Ucraina.

O linie de feribot care va lega Constanta de porturi din Ucraina si Georgia, inaugurata joi

O linie de feribot care va lega Constanta de Batumi Georgia) si Ilyichevsk Ucraina), va fi inaugurata joi, a anuntat Ministerul Transporturilor. La evenimentul de lansare vor participa Iulian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )