Libnet.ro
UNICEF

06:15

Statul Islamic revendica atacul de la Nisa

Antena3 Antena3,
Statul Islamic revendica atacul de la Nisa

Statul Islamic a revendicat atentatul de la Nisa. in curs de actualizare. continuă pe Antena3

Statul Islamic revendica atacul de la Nisa; Ministerul de Interne francez verifica autenticitatea revendicarii

Statul Islamic revendica atacul de joi, de la Nisa, conform organului de propaganda al grupului jihadist, Amaq, iar Ministerul de Interne francez a luat act de aceasta revendicare si ii verifica autenticitatea, scrie Le Figaro.

Statul Islamic revendica atentatul de la Nisa, soldat cu 84 de morti

Organizatia jihadista Statul Islamic a revendicat atentatul comis joi seara la Nisa, soldat cu 84 de morti si peste 200 de raniti, potrivit agentiei gruparii jihadiste Amaq, relateaza Le Figaro.

Statul Islamic revendica atentatul de la Nisa: Autorul atacului este un soldat ISIS. Operatiunea - un raspuns pentru cetatenii tarilor din coalitia care lupta impotriva Statului Islamic

Organizatia jihadista Stat Islamic a revendicat, sambata dimineata, masacrul comis joi seara de soferul unui camion pe promenada din Nisa, unde se sarbatorea Ziua Nationala a Frantei, masacru soldat cu 84 de morti si zeci de raniti, dintre care unii se zbat intre viata si moarte, anunta AFP.

ISIS a revendicat atentatul de la Nisa: Autorul operatiunii este un soldat al Statului Islamic

Gruparea terorista Statul Islamic a revendicat sambata atentatul comis pe 14 iulie la Nisa, in urma caruia au fost ucise 84 de persoane, potrivit unui anunt al agentiei de propagada jihadista Amaq, in.

FOTO + VIDEO. Atacul de la Nisa, REVENDICAT de gruparea Stat Islamic. Ministrul de Interne: Soferul camionului pare sa se fi radicalizat foarte rapid

Organizatia jihadista Stat Islamic SI) a revendicat, sambata, atacul de la Nisa, a anuntat Amaq News Agency, legata de gruparea jihadista.

FOTO + VIDEO. Atacul de la Nisa, REVENDICAT de gruparea SI

Organizatia jihadista Stat Islamic SI) a revendicat, sambata, atacul de la Nisa, a anuntat Amaq News Agency, legata de gruparea jihadista.

Sfarsitul califatului proclamat in Irak si Siria: Statul Islamic ar putea pierde toate teritoriile pe care le controleaza

Liderii gruparii teroriste Statul Islamic iti pregatesc simpatizantii pentru pierderea califatului pe care l-au proclamat in urma cu doi ani pe teritorii din Siria si Irak. Jihadistii au semnalat.

Harta pe care jihadistii de la Statul Islamic o vor ingropata. Ce s-a intamplat de la inceputul anului si pana acum

Gruparea Statul Islamic a pierdut, in primele sase luni ale anului, 12% din teritoriul pe care il controla, si a suferit o scadere dramatica a veniturilor, potrivit unei analize publicate duminica de com.

Cazeneuve: Atacul de la Nisa, un atac de tip nou. Se pare ca atacatorul s-a rdicalizat foarte repede

Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a declarat sambata ca autorul atacului de la Nisa, revendicat sambata de grupul terorist Statul Islamic, pare sa se fi radicalizat foarte repede, si a vorbit depre un atentat de tip nou care arata extrema dificultate a luptei antiteroriste, transmite AFP.

Atentatul terorist de la Nisa: Metoda camionului sustinuta de Statul Islamic inca din 2014

84 de persoane au murit joi in urma atentatului terorist ce a avut loc in Nisa de ziua nationala a Frantei. Ucigasul a folosit un camion pentru a intra in plin in multimea adunata pentru a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )