Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO SUA: Momente de groaza la bordul unui avion care a aterizat de urgenta dupa ce un motor s-a defectat. O femeie, trasa n afara printr-un geam spart

Hotnews Hotnews,
 VIDEO SUA: Momente de groaza la bordul unui avion care a aterizat de urgenta dupa ce un motor s-a defectat. O femeie, trasa n afara printr-un geam spart

Pasagerii unui avion al companiei americane Southwest Airlines au trait momente de groaza, marti, in timpul unui zbor spre Dallas, dupa ce au auzit explozia puternica a unuia dintre motoare si au vazut cazand mastile de oxigen, dar si cum o femeie este trasa in afara avionului printr-un geam spart, relateaza CNN. continuă pe Hotnews

Incident extrem de grav la bordul unui avion Ryanair. Un roman a vrut sa deschida iesirea de urgenta in timpul zborului

Un incident extrem de grav a avut loc sambata la bordul unui avion al Ryanair care zbura de la Bucuresti la Roma. Cu putin timp inainte de aterizarea, un pasager a fortat una dintre usile iesirilor de urgenta.

Ultima ora: Avionul in care se afla Aurel Tamas a cazut in gol

Momente de panica la bordul unui avion care decolase de pe aeroportul din Bucuresti si urma sa ajunga in Spania. Citeste mai mult.

Aterizare de urgenta a unui avion. Un pasager a amenintat echipajul de zbor

Pilotul unui avion al companiei Air China a fost nevoit sa aterizeze de urgenta din cauza unui pasager. Pasagerul i-a amenintat pe insotitorii de zbor cu un stilu. Avionul decolase din orasul.

Aterizare DE URGENTA in SUA: Motorul unui avion a explodat (FOTO si VIDEO)

Un avion Boeing 737-700 Southwest, care efectua cursa New York Dallas, a aterizat de urgenta in Philadelphia, dupa ce motorul acestuia a explodat. Totodata, cel putin o fereastra a fost sparta, mai multi.

Accident aviatic! Motorul unui avion a explodat in aer. Pasager: Era sange peste tot - VIDEO

Un avion al companiei Southwest Airlines a aterizat de urgenta pe Aeroportul International din Philadephia, dupa ce motorul stang a explodat in aer. Pilotul a dus aeronava intr-o zona izolata pe pista, unde.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )