Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO UE, supravegheata de NSA: Daca acest lucru se confirma, este vorba despre un scandal imens

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UE, supravegheata de NSA: Daca acest lucru se confirma, este vorba despre un scandal imens

Uniunea Europeana a fost una dintre tintele agentiei americane de supraveghere electronica NSA, acuzata de spionarea comunicatiilor electronice la nivel mondial in cadrul programului PRISM, scrie saptamanalul german Der Spiegel, potrivit Mediafax. Der Spiegel isi intemeiaza acuzatiile pe documente confidentiale, despre care a aflat in parte cu ajutorul fostului consultant american NSA Edward Snowden, aflat la originea dezvaluirilor despre PRISM. continuă pe Hotnews

UE, supravegheata de NSA: Daca acest lucru se confirma, este vorba despre un scandal imens

Uniunea Europeana a fost una dintre tintele agentiei americane de supraveghere electronica NSA, acuzata de spionarea comunicatiilor electronice la nivel mondial in cadrul programului PRISM, scrie saptamanalul german Der Spiegel, potrivit Mediafax. Der Spiegel isi intemeiaza acuzatiile pe documente confidentiale, despre care a aflat in parte cu ajutorul fostului consultant american NSA Edward Snowden, aflat la originea dezvaluirilor despre PRISM.

Uniunea Europeana, tinta spionilor americani. Martin Schulz: Daca se confirma, este vorba despre un scandal imens

Uniunea Europeana UE) a fost una dintre tintele agentiei americane de supraveghere electronica NSA, acuzata de spionarea comunicatiilor electronice la nivel mondial in cadrul programului PRISM, scrie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )