Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Sute de balene sunt blocate pe un banc de nisip din Australia

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Sute de balene sunt blocate pe un banc de nisip din Australia

Sute de balene-pilot sunt blocate langa o plaja din Tasmania, o insula de pe coasta de sud a Australiei. O misiune de salvare este in desfasurare, dar nu este clar cate dintre balene ar putea fi deja moarte, au declarat luni autoritatile locale pentru animale salbatice, potrivit CNN. continuă pe Hotnews

Digi24: VIDEO. Analiza lui CTP despre alegeri locale din Bucuresti: gazetarul spune cu cine NU va vota

Gabriela Firea procedeaza precum Liviu Dragnea cu echipa sa din Teleorman, insista enorm sa convinga bucurestenii ca le este bine in orasul pe care il conduce si face asta prin kilometri de reclama pentru Primaria Bucurestiului, in timp ce Nicusor Dan, contracandidatul ei, a vrut sa faca o campanie excentrica, dar a fost de mica amploare si mai degraba de reactie, iar in scandalul in care a fost implicat in ultimele zile a actionat ca un avocat cu simbrie, a comentat gazetarul Cristian Tudor Popescu, vineri seara, la Digi24, intr-o analiza pe care a facut-o celor doi candidati la Primaria Bucuresti.

Care sunt E-urile chimice din alimente si ce boli ne aduc! Medic: Mancarea procesata chiar ne imbolnaveste

Stim deja ca organismul uman este bombardat zilnic cu fel de fel de aditivi alimentari, unii dintre ei greu de identificat. Mai exact, vestite E-uri. Din pacate aceste substante se gasesc in mai toate alimentle de pe piata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )