Libnet.ro
UNICEF

07:31

VIDEO O tanara a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un camion si a ars in interiorul caroseriei

Adevărul Adevărul,
VIDEO O tanara a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un camion si a ars in interiorul caroseriei

Sfarsit cumplit pentru o tanara soferita din Capitala. Fata a ars de vie dupa ce masina pe care o conducea a intrat pe contrasens, s-a izbit de un camion si a luat foc. Cadavrul a ars complet iar singurul indiciu privind identitatea persoanei decedate este un permis gasit in masina. Accidentul s-a petrecut in aceasta dupa-amiaza in apropiere de municipiul Buzau. continuă pe Adevărul

Final de drum pentru un tanar de 25 de ani din Maramures. A intrat cu masina intr-un copac

Si-a gasit sfarsitul dupa ce a intrat cu masina intr-un copac. Este povestea unui tanar de 25 de ani din localitatea maramureseana Razoare. Nu se afla singur in masina, pasagerul din dreapta fiind si el ranit serios.

Bistrita. O femeie a murit si alte doua persoane sunt ranite dupa ce masina lor a fost lovita de tren

O femeie a murit, iar alte doua persoane, intre care un jandarm, au fost ranite, luni, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren de persoane la o trecere de cale ferata din judetul.

A plonjat cu masina intr-un parau, si sustine ca a consumat doar apa plata cu lamaie, sucuri acidulate si energizant

Un sofer din Oradea s-a urcat la volan cu o alcoolemie de 0,99 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat. A scapat masina de sub control si a plonjat in paraul Peta. in fata politistilor, soferul a spus ca a consumat doar bauturi fara alcool.

Opt persoane, intre care 6 copii, ranite dupa ce masina in care erau fost lovita de un tren

Opt persoane, intre care sase copii, au fost ranite, duminica, in urma unui accident produs in judetul Arges, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren, la o trecere de cale ferata de pe un drum comunal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O pacienta de la Spitalul CFR din Ploiesti a murit dupa ce a cazut de la etaj

O pacienta internata la Spitalul CFR din Ploiesti a murit, miercuri, dupa ce a cazut de la etajul al treilea al unitatii medicale, transmite Mediafax. Femeia de 45 de ani era internata la Sectia Chirurgie a.

Accident de munca in Prahova: Un barbat a murit, dupa ce a cazut de pe platforma Petrobrazi

Un barbat de 54 de ani, care lucra pe platforma rafinariei Petrobrazi din judetul Prahova, a murit, miercuri, dupa ce a cazut de la o inaltime de aproximativ 20 de metri, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )