Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIDEO Theresa May si etaleaza din nou miscarile de dans, n turneul din Africa

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Theresa May si etaleaza din nou miscarile de dans, n turneul din Africa

Premierul britanic Theresa May si-a etalat din nou, joi, miscarile de dans pe ritmuri africane, de data aceasta in timpul unei vizite in Kenya, dupa ce prestatia din urma cu cateva zile a starnit amuzamentul internautilor. continuă pe Hotnews

VIDEO Theresa May, in pasi de dans intr-o vizita oficiala in Africa de Sud

In prima sa vizita oficiala pe continentul african, premierul britanic Theresa May a anuntat, marti, planuri de a creste investitiile Regatului Unit in Africa, dupa Brexit, conform ABC News.

Theresa May va vizita Africa sub-sahariana

Prim-ministrul Theresa May va deveni primul lider britanic din ultimii cinci ani care va vizita Africa sub-sahariana. May se va intalni cu presedintii din Africa de Sud, Nigeria si Kenya in timpul unei vizite de trei zile, scrie The Guardian.

Theresa May: Un Brexit fara acord nu ar fi sfarsitul lumii

Prim-ministrul britanic, Theresa May, considera ca un Brexit fara acord nu ar fi sfarsitul lumii, declaratiile ei venind dupa ce ministrul Finantelor, Philip Hammond, a afirmat saptamana trecuta ca o astfel de iesire din blocul european ar costa 80 de miliarde de lire si ar opri cresterea economica pe termen lung, scrie The Guardian.

Viorica Dancila o comite din nou: Cum pronunta premierul 2014 (VIDEO)

Viorica Dancila o comite din nou, in sedinta de guvern de miercuri. Abia ce s-a obisnuit cu 2020, Vioricai Dancila ii da de furca 2014. Dancila spune doua mii patrusprezece, in loc de.

Lady Gaga socheaza din nou! A aparut goala pe Instagram!

Lady Gaga a muncit mult ca sa obtina un corp perfect, iar in acest moment ea arata foarte bine, asa ca nu este de mirare ca a renuntat la haine si s-a lasat fotografiata de Eli Russell Linnetz.

Un CUTREMUR PUTERNIC a lovit din nou! Seismul a avut magnitudinea de 6,2

S-a zguduit , din nou, pamantul. Un cutremur cu magnitudinea 6,2 s-a produs in estul Indoneziei. La scurt timp a avut loc si o replica de 5,6 magnitudine. Indonezia a fost in ultimele saptamani.

CFR Cluj, umilita din nou de F91 Dudelange. Campioana Romaniei, eliminata rusinos din Europa League

CFR Cluj a fost invinsa, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de formatia Dudelange din Luxemburg, in mansa a doua a play-off-ului Ligii Europa si paraseste competitia. Clujenii au fost condusi si cu 3-0, n.

Petre Daea SOCHEAZA din nou! IRONIA raspunsului la intrebarea despre DEMISIE

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, i-a ironizat, marti, pe jurnalistii care l-au intrebat daca intentioneaza sa demisioneze din cauza focarului de pesta porcina. Dumneavoastra vreti sa intrati cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )