Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Theresa May, in pasi de dans intr-o vizita oficiala in Africa de Sud

Adevărul Adevărul,
VIDEO Theresa May, in pasi de dans intr-o vizita oficiala in Africa de Sud

In prima sa vizita oficiala pe continentul african, premierul britanic Theresa May a anuntat, marti, planuri de a creste investitiile Regatului Unit in Africa, dupa Brexit, conform ABC News. continuă pe Adevărul

Premierul BRITANIC, show pe ritmuri africane, alaturi de elevii unei scoli din Cape Town (VIDEO)

Premierul Marii Britanii a facut show pe ritmuri africane. Theresa May, aflata intr-o vizita oficiala in Africa de Sud, a dansat alaturi de elevii unei scoli din Cape Town. Premierul britanic s-a distrat.

Theresa May va vizita Africa sub-sahariana

Prim-ministrul Theresa May va deveni primul lider britanic din ultimii cinci ani care va vizita Africa sub-sahariana. May se va intalni cu presedintii din Africa de Sud, Nigeria si Kenya in timpul unei vizite de trei zile, scrie The Guardian.

Theresa May: Un Brexit fara acord nu ar fi sfarsitul lumii

Prim-ministrul britanic, Theresa May, considera ca un Brexit fara acord nu ar fi sfarsitul lumii, declaratiile ei venind dupa ce ministrul Finantelor, Philip Hammond, a afirmat saptamana trecuta ca o astfel de iesire din blocul european ar costa 80 de miliarde de lire si ar opri cresterea economica pe termen lung, scrie The Guardian.

Brigitte Macron, stilata intr-o vizita oficiala. Le-a eclipsat pe cele doua printese din Danemarca

Este recunoscuta pentru stilul vestimentar desavarsit, apetenta pentru case de moda renumite, dar si pentru tinutele indraznete, deloc conforme cu varsta ei. Nu s-a dezis de aceste lucruri nici in vizita oficiala intreprinsa in Danemarca, de ieri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )