Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Turistii americani care au enervat o tara intreaga, suparati la poarta Castelului Corvinilor: e ca in anii 1980

Adevărul Adevărul,
VIDEO Turistii americani care au enervat o tara intreaga, suparati la poarta Castelului Corvinilor: e ca in anii 1980

Harry si Audrey, cei doi video-bloggeri americani care calatoresc in jurul lumii si au starnit numeroase controverse pentru modul in care i-au descris pe romanii intalniti in orasele vizitate s-au aratat fascinati, dar si enervati de ce au gasit la Castelul Corvinilor. continuă pe Adevărul

VIDEO Turistii americani care au enervat o tara intreaga, suparati la poarta Castelului Corvinilor: E ca in anii 1980

Harry si Audrey, cei doi videobloggeri americani care calatoresc in jurul lumii si au starnit numeroase controverse pentru modul in care i-au descris pe romanii intalniti in orasele vizitate, s-au aratat fascinati, dar si enervati de ce au gasit la Castelul Corvinilor.

Un artist din Statele Unite ii desfiinteaza pe turistii americani care au enervat o tara intreaga: Cat de nesimtiti puteti fi!

Filmul postat de cuplul de americani care nu contenesc in a-i jigni pe romani a produs valuri in mediul virtual. Clipul a fost accesat de aproximativ 200. 000 de ori si a strans peste 1. 000 de comentarii. Printre acestea, se afla si mesajul unui american de culoare, fotograf si autor al blogului de calatorie Minority Nomad, prin care isi pune la punct conationalii ignoranti.

Cei doi turisti americani care au desfiintat Romania pe Internet, in vizita la vecini: in Bulgaria oamenii sunt frumosi, litoralul e ca in Caraibe (VIDEO)

Cei doi turisti americani care au desfiintat tara noastra intr-un clip publicat pe Youtube au vizitat si tarile vecine. Harry si Audrey s-au confruntat cu destule peripetii si in.

Turistii sunt teroristii!. Spania, tara preferata a acestora. Numarul lor, mai mare decat toata populatia tarii

Numarul turistilor din Spania a crescut foarte mult ca urmare a temerilor cu privire la atacurile teroriste din ultima perioada. in acest an, turistii au ezitat sa mearga in vacante in.

Raspunsul celor doi americani care au criticat Romania: E un show. Daca oamenilor nu le place, nu trebuie sa dea click pe link (VIDEO)

Harry si Audrey sunt doi americani din Chicago care calatoresc in jurul lumii si au decis sa le raspunda romanilor care s-au simti jigniti de postarile lor, potrivit adevarul. ro. Am.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )