Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Una dintre cele mai mari cantarete de muzica FADO conceteaza la Timisoara

Adevărul Adevărul,
VIDEO Una dintre cele mai mari cantarete de muzica FADO conceteaza la Timisoara

Ana Moura, una dintre marile reprezentante ale fado-ului portughez va concerta in premiera in Romania in cadrul unui turneu. in 5 octombrie va canta la Timisoara. continuă pe Adevărul

Champions League: Manchester United, echipa cu cele mai mari incasari

Noul format al Champions League a debutat in 1992, iar de atunci competitia a crescut enorm din punct de vedere financiar. Manchester United este formatia cu cele mai mari incasari peste 470 de milioane de euro), englezii fiind urmati de Bayern Munchen peste 442 de milioane de euro). Barcelona si Real Madrid se afla doar pe trei, respectiv patru.

Top 10 cele mai fascinante lucruri despre sex

Sexul reprezinta una dintre cele mai mari placeri ale vietii si este practicat de marea majoritate a oamenilor. Topul de mai jos va dezvaluie 10 dintre cele mai putin obsinuite, dar in acelasi timp, fascinante lucruri.

VIDEO Cum arata pe viu BMW i3, primul automobil electric de serie al BMW

Una dintre cele mai importante lansari de la Salonul Auto de la Frankfurt 10-22 septembrie) din acest an este BMW i3, primul automobil electric de serie al BMW, care costa de la 34. 950 euro cu TVA in Germania si poate parcurge pana la 160 km cu bateria complet incarcata. Am vazut BMW i3 la Frankfurt pe viu, iar din clipul de mai jos realizat de 0-100. ro poti sa-ti faci o idee mai clara despre cum e si ce se vrea acest automobil.

Cele mai sinistre minciuni ale presedintelui Basescu - de la demisia in cinci minute la intalnirile cu romanii in Piata Universitatii

Demisia in cinci minute, intalnirea cu romanii o data la trei luni in Piata Universitatii sau iesirea Romaniei din recesiune sunt cateva dintre cele mai sinistre minciuni ale presedintelui spune de-a lungul.

FOTO Cele mai ciudate restaurante din lume

Preparate asiatice precum sushi sau sashimi, servite in corpul unei femei, vin la biberon si mancare asezata in vase de toaleta. Asa arata gustarile din meniurile catorva dintre cele mai ciudate localuri culinare din lume.

INFOGRAFII Cinci ani de la falimentul care a impins lumea in criza

Pe 15 septembrie 2008, falimentul Lehman Brothers, una dintre cele mai mari banci americane, cobora criza de la inaltimea salilor de sedinte ale zgarie-norilor de pe Wall Street in strada, la omul de rand. Din acest moment, ceea ce fusese poate unul dintre cel mai bine pastrate secrete era pe buzele tuturor. Izbucnise o criza. Una atat de puternica incat nu am reusit sa iesim nici astazi din ea.

Top On The Move: cele mai importante schimbari anuntate la inceput de toamna

Odata cu venirea toamnei, un numar important de companii au anuntat schimbari in management. Wall-Street. ro ti le prezinta pe cele mai importante dintre acestea.

Top 10: cele mai sigure sosele din lume

Europa are cele mai sigure sosele din lume, toate tarile din top zece sunt europene si au o rata de accidente mortale sub 5 din 100. 000 de cazuri, reiese Raportul global 2013 privind siguranta rutiera. Romania nu face parte din acest clasament, fiind.

Rusii pun la bataie 3 MLD. euro pentru a construi in Paris cele mai inalte turnuri din Europa

Dezvoltatorul imobiliar rus Hermitage va construi la Paris cele mai inalte turnuri din Europa, devansand emblematicul Shard din Londra, intr-un complex de birouri si apartamente de lux care va mobiliza investitii de aproximativ 3 miliarde.

[P] Unul din cele mai luxoase cluburi de poker din Europa se deschide vineri la Bucuresti

PokerFest, un brand 100% romanesc, va inaugura Vineri seara, 20 septembrie, in incinta hotelului Pullman unul din cele mai luxoase cluburi din Europa siva organiza in Octombrie un mare turneu european la Budapesta, iar in Noiembrie unul in Caraibe, la Saint Martin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )