Libnet.ro
UNICEF

12:00

FOTO Cele mai ciudate restaurante din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai ciudate restaurante din lume

Preparate asiatice precum sushi sau sashimi, servite in corpul unei femei, vin la biberon si mancare asezata in vase de toaleta. Asa arata gustarile din meniurile catorva dintre cele mai ciudate localuri culinare din lume. continuă pe Adevărul

Alerta in Italia. Cel mai mic ponei din lume a disparut fara urma

Italienii sunt in alerta dupa rapirea celui mai mic calut din lume. Charly, un ponei de numai 63 de centimetri, a disparut fara urma inainte de a fi prezentat la o expozitie internationala de cai, in.

Mormantul uneia dintre cele mai influente femei din istoria Chinei, descoperit de arheologi

Arheologii chinezi au descoperit mormantul lui Shangguan Waner, care a trait in secolul al VII-lea e. n. si care este considerata una dintre cele mai puternice femei din istoria clasica a Chinei, a anuntat, joi,.

A murit CEL MAI BATRAN om din lume

Cartea recordurilor Guinness World Records a anuntat ca fostul muzician si miner certificat ca fiind cel mai batran om din lume a murit. Salustiano Sanchez-Blazquez avea 112 ani, informeaza Associated Press,.

Cel mai BATRAN om din lume ar avea 160 de ani.

Un fost fermier din Etiopia, Dhaqabo Ebba, afirma ca are varsta de 160 de ani si ca isi aminteste de invazia armatei italiene in tara sa, in 1895, potrivit Daily Mail, informeaza Mediafax. Daca afirmatiile sale sunt adevarate, asta ar insemna ca el este cel mai batran om din lume. Totusi, etiopianul nu detine un certificat de nastere sau alte documente care sa confirme varsta. In perioada cand Italia a invadat Etiopia, eu aveam doua sotii, iar fiul meu era suficient de mare pentru a duce .

E gelatinos si are fata de mosneag cu nas mare si moale. Cum arata cel mai urat animal din lume

Societatea pentru Salvarea Animalelor Urate a desemnat castigatorii. Un peste gelatinos din Oceanul Pacific care seamana cu chipul unei persoane in varsta, cu trasaturile deformate, a fost ales cel mai urat.

Executivii firmelor cu 200-300 angajati din Romania au printre cele mai mici remuneratii din Europa

Directorii generali din Romania, intr-o companie cu 200-300 de angajati, au o remuneratie medie, inclusiv bonusul, de 116. 300 de euro brut pe an, printre cele mai reduse din Europa, maximul intr-o firma de aceeasi dimensiune, fiind in Elvetia, cu 239. 500 de euro pe an.

FOTO SPECTACULOASE. Adrenalina in natura, de la cei mai CURAJOSI oameni din lume.

Cum ar fi sa faci surf in Alaska, sa te cateri, in mijlocul iernii, pe o cascada inghetata, sa te arunci de pe o stanca inalta de 100 de metri sau sa sari cu bicicleta intr-un lac? Toate aceste aventuri pline de adrenalina au fost incercate de sportivi care nu s-au speriat sa mearga, in canoe, spre o cascada inalta de 46 de metri sau sa faca parasutism in mijlocul pustietatii, potrivit wired. com. Momentele impresionante au fost capturate de fotografi profesionisti, iar imaginile au fost .

Palatul Cotroceni, casa presedintelui Basescu este in paragina. Cum arata unul din cele mai importante locuri din tara

Palatului Cotroceni arata ca dupa bombardament. Banci rupte, pavaj stricat, corpuri de iluminat sparte, pereti scorojiti, un peisaj care aduce mai degraba cu un parc de la marginea capitalei si nu cu sediul.

VIDEO Cea mai mica masina din lume a trecut cu succes testul soselelor

Austin Coulson, un tanar originar din Texas, a intrat in Cartea Recordurilor, dupa ce a construit si testat cea mai mica masina din lume.

FOTO Cea mai mare cresa din Brasov si-a deschis portile

Cresa de pe strada Carierei este dedicata copiilor locuitorilor din zona, dar si celor din cartierul Bartolomeu sau din Centrul Vechi. Investitia de 3 milioane de lei a fost finantata de la bugetul local.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2219 seconds )