Libnet.ro
UNICEF

01:05

Champions League: Manchester United, echipa cu cele mai mari incasari

Hotnews Hotnews,
 Champions League: Manchester United, echipa cu cele mai mari incasari

Noul format al Champions League a debutat in 1992, iar de atunci competitia a crescut enorm din punct de vedere financiar. Manchester United este formatia cu cele mai mari incasari peste 470 de milioane de euro), englezii fiind urmati de Bayern Munchen peste 442 de milioane de euro). Barcelona si Real Madrid se afla doar pe trei, respectiv patru. continuă pe Hotnews

VIDEO Una dintre cele mai mari cantarete de muzica FADO conceteaza la Timisoara

Ana Moura, una dintre marile reprezentante ale fado-ului portughez va concerta in premiera in Romania in cadrul unui turneu. in 5 octombrie va canta la Timisoara.

Cati bani va incasa Steaua pentru participarea in Champions League

UEFA a anuntat ca toate cele 32 de echipe participante in faza grupelor din Champions League vor primi cate 8,6 milioane de euro. Castigatoarea competitiei ar putea incasa in total 37,4 milioane de euro, fara a include aici banii proveniti din drepturile TV.

Cati bani ar putea incasa Steaua pentru participarea in Champions League

UEFA a anuntat ca toate cele 32 de echipe participante in faza grupelor din Champions League vor primi cate 8,6 milioane de euro. Castigatoarea competitiei ar putea incasa in total 37,4 milioane de euro, fara a include aici banii proveniti din drepturile TV.

Top 10 cele mai fascinante lucruri despre sex

Sexul reprezinta una dintre cele mai mari placeri ale vietii si este practicat de marea majoritate a oamenilor. Topul de mai jos va dezvaluie 10 dintre cele mai putin obsinuite, dar in acelasi timp, fascinante lucruri.

Champions League: Incepe o noua editie - Manchester United, Real Madrid, Juventus si Bayern Munchen vor evolua marti

Marti debuteaza sezonul 2013-2014 al Champions League, competitia avand la start 32 de formatii. In prima zi din faza grupelor vor evolua nume mari precum Manchester United, Real Madrid, Juventus, Bayern Munchen si Manchester City. Intra in material pentru a vede programul complet al disputelor si al televizarilor.

LIVE Champions League: Macel la Istanbul. Terim sa arunce prosopul. United face spectacol in noua era Moyes

Onlinesport. ro transmite LIVE TEXT de la ora 21:45 primele opt meciuri din noul sezon al Champions League, competitie care a ajuns in faza grupelor. Toate cronicile meciurilor din aceasta seara vor fi pe Onlinesport. ro imediat dupa finalul partidelor. Ramaneti alaturi de noi.

LIVE Champions League: United revine la conducere

Onlinesport. ro transmite LIVE TEXT de la ora 21:45 primele opt meciuri din noul sezon al Champions League, competitie care a ajuns in faza grupelor.

Trofeul UEFA Champions League ajunge la Bucuresti

Daca sperantele ca o echipa romaneasca sa mai cucereasca UEFA Champions League tin de domeniul irealului, cel mai ravnit trofeu din fotbalul european vine la Bucuresti pentru a fi admirat.

incep grupele Champions League! Programul meciurilor de marti

Marti, 17 septembrie, debuteaza faza grupelor Champions League, incepand cu ora 21. Singura echipa romaneasca calificata, Steaua, va intra in scena abia miercuri, in deplasare la Schalke 04.

HCM Baia Mare s-a calificat in grupele Champions League

Echipa HCM Baia Mare a obtinut, duminica seara, calificarea in grupele EHF Champions League la handbal feminin.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )