Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO UPDATE Atentat intr-o gara din Volgograd, Rusia: cel putin 18 morti/ Explozia a fost surprinsa de camere video

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UPDATE Atentat intr-o gara din Volgograd, Rusia: cel putin 18 morti/ Explozia a fost surprinsa de camere video

O explozie provocata de un kamikaze a ucis cel putin 18 morti intr-o gara din Volgograd, Rusia, aproape de regiunea instabila a Caucazului rus, a anuntat presa rusa, potrivit AFP. Cel putin 40 de persoane au fost ranite. continuă pe Hotnews

Atentat intr-o gara din Volgograd: 18 persoane au murit in urma unei explozii

18 persoane au murit, iar alte 40 au fost ranite intr-o explozie produsa duminica dimineata intr-o gara din orasul rus Volgograd, situat in sudul tarii. Serviciile de securitate au precizat ca deflagratia.

VIDEO UPDATE Atentat intr-o gara din Volgograd, Rusia: cel putin 14 morti/ Explozia a fost surprinsa de camere video

O explozie provocata de un kamikaze a ucis cel putin 14 persoane intr-o gara din Volgograd, Rusia, aproape de regiunea instabila a Caucazului rus, a anuntat presa rusa, potrivit AFP. Cel putin 40 de persoane au fost ranite. Potrivit presei, atentatorul este o femeie. Presedintele Vladimir Putin a ordonat masuri de securitate sporite. Purtatorul de cuvant al politiei federale a declarat ca securitatea va fi intarita in gari si aeroporturi.

VIDEO UPDATE Atentat intr-o gara din Volgograd, Rusia: cel putin 16 morti/ Explozia a fost surprinsa de camere video

O explozie provocata de un kamikaze a ucis cel putin 16 persoane intr-o gara din Volgograd, Rusia, aproape de regiunea instabila a Caucazului rus, a anuntat presa rusa, potrivit AFP. Cel putin 50 de persoane au fost ranite. Potrivit presei, atentatorul este o femeie. Presedintele Vladimir Putin a ordonat masuri de securitate sporite. Purtatorul de cuvant al politiei federale a declarat ca securitatea va fi intarita in gari si aeroporturi.

Explozie intr-o gara din Volgograd: Cel putin 10 persoane au murit

Cel putin zece persoane au murit intr-o explozie produsa duminica dimineata intr-o gara din orasul rus Volgograd, situat in sudul tarii. Serviciile de securitate au precizat ca deflagratia a fost.

Explozie intr-o gara din Rusia. Zece morti si sase raniti.

Explozia s-a produs cu putin timp in urma in gara din orasul rusesc Volvograd, transmite Reuters. Nu se cunosc la momentul de fata cauzele exploziei. Se stie pana acum ca au murit zece oameni, iar alti sase au fost raniti. Orasul a mai fost zguduit, in octombrie acest an, de un atentat sinucigas, atunci sapte persoane pierzandu-si viata.

Rusia: Explozie intr-o gara din orasul Volvograd

Update 11:47 Cel putin zece persoane au murit in explozia care s-a produs in gara din Volvograd, relateaza agentiile de presa ruse, conform Reuters.

Rusia: Explozie intr-o gara din orasul Volgograd

Update 14:26 Presedintele Vladimir Putin a ordonat masuri de securitate sporite, iar purtatorul de cuvant al politiei federale a declarat ca securitatea va fi intarita in gari si aeroporturi, potrivit surselor de presa.

Secretarul general al NATO condamna atentatul din Volgograd

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a condamnat atacul terorist sinucigas care a ucis 14 persoane intr-o gara din Volgograd, Rusia, informeaza EFE.

UPDATE. Explozia din gara ruseasca Volgograd, provocata de o femeie kamikaze. ...

UPDATE: Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante ca urmare a atentatului terorist care a avut loc duminica in Volgograd, conform Mediafax. Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale, seful statului isi exprima intreaga compasiune pentru victimele atentatului terorist care a avut loc in Gara din Volgograd si pentru familiile acestora. Citeste si: UPDATE. Infernul din gara Volvograd. Primele relatari de la fata locului. Explozia a avut loc la intrarea in .

UPDATE Crima intr-un coafor din Iasi: O femeie a fost omorata de sot. Ea era cazata la un centru pentru victimele violentei domestice, dupa ce depusese plangeri impotriva barbatului

Un barbat si-a injunghiat mortal sotia, sambata, intr-un coafor din Iasi, unde aceasta era angajata, apoi a incercat sa se sinucida, fiind dus la Spitalul Sfantul Spiridon in stare grava. Femeia era cazata in Centrul pentru protectia victimelor violentei domestice din oras, impreuna cu cei trei copii ai sai, dupa ce plecase de acasa din cauza comportamentului violent al barbatului, relateaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )