Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO UPDATE Parlamentarii Lucian Sova si Iulian Iancu, urmariti penal in dosarul lui Toni Grebla

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UPDATE Parlamentarii Lucian Sova si Iulian Iancu, urmariti penal in dosarul lui Toni Grebla

Stire actualizata DNA a inceput urmarirea penala fata de Lucian Sova si Iulian Iancu in dosarul in care este vizat Toni Grebla. Cei doi sunt acuzati de folosirea influentei de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere in partid in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul. Lucian Sova a fost adus la DNA joi la pranz, transmit televiziunile de stiri. Lucian Sova si Iulian Iancu au fost secretari de stat la Ministerul Economiei in perioade diferite. Iulian Iancu si Lucian Sova sunt parlamentari PSD de Bacau. continuă pe Hotnews

ULTIMA ORA Parlamentarii Lucian Sova si Iulian Iancu, audiati la DNA in dosarul lui Toni Grebla

Parlamentarii Lucian Sova si Iulian Iancu ar fi vizati in dosarul in care este urmarit penal judecatorul CCR, Toni Grebla, au declarat surse judiciare pentru Agerpres. Lucian Sova a fost deja adus la DNA joi la pranz, transmit televiziunile de stiri. Lucian Sova si Iulian Iancu au fost secretari de stat la Ministerul Economiei in perioade diferite. Iulian Iancu si Lucian Sova sunt parlamentari PSD de Bacau. Stire in curs de actualizare.

Surse: Parlamentarii Lucian Sova si Iulian Iancu, vizati in cazul lui Toni Grebla

Doi parlamentari sunt vizati in cazul lui Toni Grebla, urmarit penal pentru trafic de influenta. Este vorba despre Lucian Sova PSD) si Iulian Iancu PSD), potrivit unor surse citate de B1 TV. Lucian Sova este de.

Parlamentarii Lucian Sova si Iulian Iancu, vizati in cazul lui Toni Grebla

Doi parlamentari sunt vizati in cazul lui Toni Grebla, urmarit penal pentru trafic de influenta. Este vorba despre Lucian Sova PSD) si Iulian Iancu PSD), relateaza B1 TV. Lucian Sova este deputat in Colegiul.

Parlamentarii Iulian Iancu si Lucian Sova, audiati la DNA

Parlamentarii Iulian Iancu si Lucian Sova ar fi vizati in dosarul in care este urmarit penal judecatorul Curtii Constitutionale, Toni Grebla, au declarat surse judiciare citate de Agerpres. Deputatul Iulian.

Mega-dosarul GREBLA: Deputatul PSD Iulian Iancu a mintit la iesirea din sediul DNA! Este urmarit penal, ca si colegul sau Lucian Sova

Desi parlamentarul Iulian Iancu a sustinut la iesirea din DNA ca nu este urmarit penal, potrivit unopr surse judiciare atat deputatul Iancu Iulian, cat si senatorul Lucian Sova sunt urmariti penal. Cei doi au cerut si obtinut de la directori din Transelectrica plata facturilor pentru transportarea sustinatorilor PSD de la Bacau la PSD in timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din anul 2012.

Deputatii PSD Iulian Iancu si Lucian Sova, urmariti penal intr-un dosar de trafic de influenta

DeputatiiPSD IulianIancu si Lucian Sova sunt urmariti penal intr-un dosar de trafic de influenta, relateazaB1 TV. IulianIancu si Lucian Sova, folosindu-se de functiile de conducere in .

Dosarul Grebla: Iulian Iancu, Lucian Sova, Horia Hahaianu (PSD) si alte cinci persoane, urmarite penal

Update 19. 37- Opt persoane, printre care deputatii PSD Iulian Iancu si Lucian Sova, Horia Hahaianu, director la Transelectrica, omul de afaceri din Moldova Victor Dolghi si alte patru persoane sunt urmarite.

Iulian Iancu: N-am legatura cu cazul Grebla. Sunt chemat in legatura cu campania electorala din 2012 (VIDEO)

Deputatul PSD Iulian Iancu a declarat joi, la intrarea in sediul central al DNA, ca nu are nicio legatura cu dosarul lui Toni Grebla. El a precizat ca a venit mai devreme decat a fost chemat, adaugand ca din.

Iulian Iancu, la iesirea de la DNA: Cu Toni Grebla nu am avut absolut niciun contact

Deputatul PSD Iulian Iancu a declarat joi, dupa audierile de la DNA, ca nu are nicio legatura cu judecatorul CCR Toni Grebla. Cu Toni Grebla nu am avut absolut niciun contact, cu nimeni din cei pronuntati.

VIDEO. UPDATE: Legea securitatii cibernetice, NECONSTITUTIONALA

Judecatorii Curtii Constitutionale CC) vor analiza, miercuri, exceptia de neconstitutionalitate, ridicata de deputatii liberali, cu privire la Legea securitatii cibernetice, sesizare in care parlamentarii arata ca actul normativ limiteaza dreptul la viata privata digitala, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )