Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO UPDATE Problema cainilor maidanezi: Peste 300 de persoane protesteaza in Parcul Izvor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UPDATE Problema cainilor maidanezi: Peste 300 de persoane protesteaza in Parcul Izvor

Circa 300 de persoane s-au strans duminica in Parcul Izvor, in fata Palatului Parlamentului, pentru a protesta impotriva cainilor maidanezi. Ei solicita solutii pentru rezolvarea problemei. Oamenii scandeaza Jos Oprescu sau Fara referendum!, cu referire la scrutinul privind eutanasierea cainilor fara stapan, initiat de Oprescu. continuă pe Hotnews

VIDEO UPDATE Problema cainilor maidanezi: Peste 300 de persoane au protestat in Parcul Izvor

Circa 300 de persoane s-au strans duminica in Parcul Izvor, in fata Palatului Parlamentului, pentru a protesta impotriva cainilor maidanezi. Oamenii au scandat Jos Oprescu sau Fara referendum!, cu referire la scrutinul privind eutanasierea cainilor fara stapan initiat de Oprescu.

VIDEO Problema cainilor maidanezi: Cateva zeci de persoane protesteaza in Parcul Izvor

Cateva zeci de persoane s-au strans duminica in Parcul Izvor, in fata Palatului Parlamentului, pentru a protesta impotriva cainilor maidanezi. Ei solicita solutii pentru rezolvarea problemei.

Manifestatie privind problema cainilor maidanezi

Cateva zeci de persoane s-au strans astazi in Parcul Izvor, in fata Palatului Parlamentului, pentru a protesta impotriva cainilor maidanezi, solicitand solutii pentru rezolvarea problemei.

Banicioiu: USL trebuie sa fie solidara cu Sorin Oprescu in problema cainilor maidanezi

Ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, vicepresedinte PSD, considera ca USL si PSD trebuie sa dea dovada de solidaritate cu Sorin Oprescu in problema cainilor maidanezi, precizand totodata ca, in cel mai scurt timp, ar trebui gasita o solutie prin care pericolul cainilor maidanezi sa fie inlaturat de pe strazi.

Primarul Craiovei, despre problema cainilor maidanezi: Stopam inmultirea lor

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a comentat, joi, la Antena 3, problema cainilor maidanezi. Potrivit acesteia, din estimarile facute pana la aceasta data, in Craiova, sunt in jur de 10. 000 de caini maid.

Ce sume a avut la dispozitie autoritatea platita din banii nostri sa se ocupe de problema cainilor maidanezi

Autoritatea platita din banii nostri sa se ocupe de Supravegherea Animalelor din Bucuresti are la dispozitie peste 50. 000 de lei pe zi sa rezolve problema maidanezilor. Primaria a pus la dispozitia ASPA in.

Un protest fata de problema cainilor maidanezi va fi organizat vineri in Capitala

Comunitatea online a parintilor anunta o actiune de protest in memoria lui Ionut Anghel si pentru sustinerea tuturor persoanelor muscate sau atacate de caini maidanezi. Manifestatia va avea loc vineri in Pia.

Parintii protesteaza fata de problema cainilor maidanezi, vineri, in Piata Romana

Comunitatea online a parintilor anunta o actiune de protest, vineri, in Piata Romana din Capitala, in memoria lui Ionut Anghel si a tuturor persoanelor muscate sau atacate de caini maidanezi, cerand autoritatilor sa ia masuri imediate si eficiente.

Crin Antonescu: Problema cainilor maidanezi nu tine de legislatie. Daca vrei sa-i ucizi, trebuie sa-i prinzi

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, este de parere ca problema privind cainii vagabonzi nu tine de legislatie si ca sunt municipii din tara care au facut progrese pentru a rezolva situatia chiar cu.

PROTEST al parintilor fata de problema cainilor maidanezi, vineri, in Piata Romana.

Comunitatea online a parintilor anunta o actiune de protest, vineri, in Piata Romana din Capitala, in memoria lui Ionut Anghel si a tuturor persoanelor muscate sau atacate de caini maidanezi, cerand autoritatilor sa ia masuri imediate si eficiente pentru asigurarea dreptului la viata si siguranta, relateaza Mediafax. Sute de parinti si copii vor manifesta in cadrul unui protest organizat vineri, 06 septembrie, in Piata Romana, incepand cu ora 19. 00, in memoria lui Ionut si in numele tuturor .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )