Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Viitorul - Steaua 0-3: Reghe a jucat doi solist. Ce cota ajunsese sa aiba victoria Stelei inainte de primul gol

Adevărul Adevărul,
VIDEO Viitorul - Steaua 0-3: Reghe a jucat doi solist. Ce cota ajunsese sa aiba victoria Stelei inainte de primul gol

Sezonul trecut, bucurestenii au cedat punctele, fara nicio jena, echipei lui Hagi, dupa un 2-5 dezgustator, chiar pe Ghencea. De aceasta data insa, s-a jucat corect, iar ros-albastrii s-au impus la scor, marcand si doua goluri formidabile. continuă pe Adevărul

MINUT cu MINUT Liga 1 ACS Poli-U Cluj 1-2, FC Brasov-Concordia 3-1 si Viitorul-Steaua 0-3

Ultimele trei jocuri ale etapei a XXVIII-a aLigii 1 -ACS Poli-U Cluj 1-2, FC Brasov-Concordia 3-1si Viitorul-Steaua 0-3- au fostin direct, LIVE TEXT, pe site.

Viitorul-Steaua, privit cu interes la retrogradare

Meciul dintre Viitorul Constanta si Steaua, din etapa a 28-a a Ligii 1, este asteptat cu mare interes de contracandidatele celor de la Viitorul in lupta pentru evitarea retrogradarii.

LIGA I: FC Viitorul - Steaua Bucuresti, scor 0-3 si titlul este aproape decis

Steaua Bucuresti a invins, luni, in deplasare, cu scorul de 3-0 2-0), formatia FC Viitorul, in ultimul meci al etapei a XXVIII-a a Ligii I, disputat la Chiajna. Cu aceasta victorie, trupa din Ghencea se distanteaza la 9 puncte fata de principala contracandidata, Astra Giurgiu, iar titlul pare decis in aceste conditii. In schimb, Viitorul lui Hagi pare tot mai aproape de retrogradare. Meciurile zilei:FC Brasov -Chiajna 3-1Poli Tim -U Cluj 1-2.

DINAMO ACUZA Replici dure inainte de Viitorul - Steaua (LIVE 21:00)

Meciul din aceasta seara, Viitorul Constanta - Steaua Bucuresti, este prefatat de acuze din partea lui Dinamo si de apararea la limita bunului-simt a ros-albastrilor prin Laurentiu Reghecampf.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2507 seconds )