Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Violente in Franta, in cursul unui nou protest al Vestelor galbene

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Violente in Franta, in cursul unui nou protest al Vestelor galbene

Confruntari intre demonstranti si fortele de ordine s-au produs sambata dupa-amiaza in orasul francez Toulouse, in cursul unui nou protest organizat de Miscarea Vestele galbene, care denunta erodarea nivelului de trai in Franta. continuă pe Hotnews

Corpul neinsufletit al unui nou-nascut, gasit plutind pe apa in Parcul La Izvor

Cadavrul unui nou-nascut a fost descoperit aseara, in jurul orei 18. 00, plutind pe apa lacului din Parcul La Izvor din capitala. Corpul neinsufletit al nou-nascutului, a fost gasit de cativa voluntari care faceau ordine in zona.

TUDOREL TOADER: imi exercit atributiile pana cand in Monitorul Oficial apare numele unui nou ministru al Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, ieri seara, la Romania TV, ca nu se considera in razboi cu nimeni, a amintit ca, atunci cand a fost numit in functie, a primit garantiile de conservare a statutului de independenta si a subliniat ca isi va exercita atributiile pana cand in Monitorul Oficial apare numele unui nou ministru al Justitiei.

VIDEO Plansetele sfasietoare ale unui copil, printre tipetele unei ingrijitoare. O gradinita si o cresa din Timisoara se acuza reciproc

Momente cutremuratoare au fost surprinse in fata unei cladiri din Timisoara care adaposteste o gradinita si o cresa. Printr-un geam deschis, razbat plansetele sfasietoare ale unui copil, in vreme ce o ingrijitoare tipa la el. Sunt cuminte, striga copilul printre plansete, potrivit unei inregistrari prezentate de Opinia Timisoarei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )