Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO in week-end au circulat intre Brasov si Bucuresti cele mai lungi trenuri din ultimii ani, unele si cu 15 vagoane. Poate trenul sa castige teren in lupta cu masinile?

Hotnews Hotnews,
 VIDEO in week-end au circulat intre Brasov si Bucuresti cele mai lungi trenuri din ultimii ani, unele si cu 15 vagoane. Poate trenul sa castige teren in lupta cu masinile?

Duminica, CFR Calatori a facut cea mai mare suplimentare de vagoane din ultimii ani pentru trenurile dintre Brasov si Bucuresti, cel mai lung avand 15 vagoane, dublu fata de o zi obisnuita. Si trenurile Regio au ajuns sa aiba 8-10 vagoane etajate, iar suplimentarile au fost anuntate de noul director al CFR Calatori, Dan Costescu, numit acum cateva zile in functie. Marea intrebare este daca aceste suplimentari consistente se vor repeta sau a fost doar o miscare de imagine. Cert este ca CFR are nevoie urgenta de vagoane pentru ca o parte dintre oameni sa revina la tren, macar pe ruta catre munte, unde drumul poate dura pe sosea 6-7 ore intre Capitala si Brasov. continuă pe Hotnews

Cele mai bune restaurante si cele mai bune mancaruri din Bucuresti in 2019

Premiile Restocracy pentru Cele mai bune restaurante si Cele mai bune mancaruri din Bucuresti in 2019. Ca in fiecare an, in ultima saptamana din ianuarie sunt inmanate Premiile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti in anul care tocmai s-a incheiat.

Actiunile Bancii Transilvania au fost cele mai lichide titluri pe Bursa de la Bucuresti

Actiunile Bancii Transilvania au fost cele mai lichide titluri si in aceasta saptamana pe Bursa de la Bucuresti, generand tranzactii de peste 81,59 milioane de lei, urmate de actiunile OMV Petrom, cu schimburi de 31,6 milioane de lei si Fondul Proprietatea, cu 26,59 milioane de lei.

Top 10 cele mai bine imbracate vedete la Premiile Grammy 2020

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2020, Ariana Grande, Lizzo si Billy Porter au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase.

Castiga o avere pe un post pe Instagram! Cele mai bine platite 5 celebritati!

Site-urile internationale au dat publicitatii topul celor mai bine platite vedete pe Instagram in 2019. Astfel, aflam ca in varful clasamentului se afla Kendall Jenner. Iata cat a castigat in urma postarilor sponsorizate! .

Brasov Bucuresti, cu trenul: CFR a rezolvat cele mai mari probleme de transport

Cel mai probabil, pe parcursul vietii noastre, nu vom vedea o autostrada de la Brasov la Ploiesti. Ca urmare, CFR a invatat ca ar trebui sa profite de traficul infernal dintre Brasov si.

Be EU. Cele mai importante teme discutate la nivel european: Green Deal si Cadrul Financiar Multianual

Paul Tang, europarlamentar din Olanda si membru in Comisia ECON a Parlamentului European, a precizat in cadrul emisiunii Be Eu, ca cel mai discutat subiect la nivel european este noul Green Deal.

Top 15 cele mai ieftine tari din Europa pentru calatorii low-budget

Echipa motorului gratuit de cautare momondo. ro a facut o lista a celor mai ieftine tari din Europa pentru calatorii low-budget.

Cele mai importante detalii despre Samsung S20 inainte de lansare

Pe 11 februarie vom afla ce-a pregatit Samsung pentru anul acesta. Pana atunci e timp sa afli ce specificatii ar avea seria Samsung S20, de la cel mai ieftin model pana la cel mai scump. Seria.

FOTO: Top 5 cele mai fotografiate lacuri pe INSTAGRAM

Turistii sunt des influentati de retelele sociale in alegerea destinatiilor pentru vacanta. Astfel, Instagramul a devenit una dintre modalitatile de identificare a celor mai populare lacuri din lume, potrivit Showerstoyou. co. uk .

Meci de dublu mixt cu tribuna arhiplina! Kyrgios si-a ales ca partenera una dintre cele mai frumoase jucatoare din WTA

Proba de dublu mixt de la Australian Open aducea Romaniei primul titlu de Mare Slem in noul mileniu, in 2012, atunci cand Horia Tecau triumfa alaturi de excentrica americanca Bethanie Mattek-Sands. Opt ani mai tarziu, tenisul romanesc nu mai este reprezentat in aceasta proba. in schimb, nume importante din proba de simplu se regasesc pe tablou, in frunte cu Venus Williams.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )