Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEOPetrecere cu mancare la ceaun in centrul celui mai mare focar de COVID-19 din tara. Dragi politai, va dau un pont

Adevărul Adevărul,
VIDEOPetrecere cu mancare la ceaun in centrul celui mai mare focar de COVID-19 din tara. Dragi politai, va dau un pont

Mai multi sateni din comuna suceveana Salcea au participat la o petrecere in aer liber, care a avut loc in a doua zi de Paste. Localitatea este in carantina totala. Unul dintre ei a facut un live pe Facebook de la petrecere, glumind ca vrea sa sesizeze Politia. continuă pe Adevărul

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari. Peste 50 de persoane infectate

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari, unde au fost infectate 51 de persoane. in Centrul Rezidential pentru Persoane Varstnice, pana acum, au fost confirmate cu noul virus 32 de persoane.

Vesti bune de la Suceava, cel mai mare focar din Romania. Nelu Tataru a facut anuntul

Incep sa vina si vestile bune, in ce priveste infectia cu coronavirus din Romania! in cel mai mai mare focar din tara, in Suceava, numarul de imbolnaviri a scazut! Cu toate acestea, la nivel national, numarul de imbolnaviri creste, dar creste lent, dupa cum sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Infectia cu coronavirus slabeste in focarul .

30 de ani de la Fenomenul Piata Universitatii, cea mai mare manifestatie anticomunista dupa caderea Cortinei de Fier: Mai bine mort decat comunist

In urma cu trei decenii, centrul Bucurestiului a fost declarat Zona libera de neo-comunism. A fost inceputul celui mai amplu protest din istoria Romaniei.

Too Hot To Handle. Cine sunt concurentii celui mai popular reality show de pe Netflix

Cel mai popular reality show la momentul actual pe Netflix este unul de dating si se numeste Too Hot To Handle. Iata insa cine sunt concurentii emisiunii la care se uita toata lumea! .

Cine este autorul celui mai grav atac armat din istoria moderna a Canadei: Tehnicianul dentar de 51 de ani care a omorat cel putin 16 oameni este descris ca un vecin foarte amabil si bland

Vecinii canadianului de 51 de ani, din Portapique, Noua Scotie, care a omorat 16 persoane intr-un atac care a durat 12 ore sunt foarte surprinsi de actiunea lui Gabriel Wortman, care este considerat autorul celui mai grav atac armat din istoria moderna a Canadei, relateaza The Guardian. Cel mai grav atac armat din istoria moderna a Canadei: Cel putin 16 oameni au fost ucisi Atacatorul, un barbat de 51 de ani imbracat in politist, a murit.

Angela Merkel ar putea accepta finantarea redresarii economice a Europei printr-un buget mai mare al UE

Cancelarul german Angela Merkel a semnalat luni disponibilitatea de a finanta redresarea economica a Europei dupa pandemia de coronavirus prin intermediul unui buget mai mare al Uniunii Europene si prin emiterea de obligatiuni comune prin intermediul Comisiei Europene.

Cea mai mare tristete a lui Traian Basescu. Fostul presedinte si-a transmis public durerea

Anul acesta, crestinii au sarbatorit un altfel de Paste. Un Paste cu bisericile goale, fara toti membrii familiei, in izolare, cu lumina Sfanta si painea binecuvantata primite la usa. Dar, dorul de cei dragi a ramas un numitor comun. Exceptie nu a facut nici fostul sef de stat, Traian Basescu, care nu si-a vazut nepotii .

Cel mai mare spital din Arges s-ar putea inchide. 27 de oameni, infectati de un chirurg bolnav

Cel mai mare spital din judetul Arges s-ar putea inchide, asta dupa ce 27 de la sectia de chirurgie vasculara au fost infectate cu coronavirus.

Editie speciala 360 de grade: invierea Domnului, cea mai mare sarbatoare a crestinatatii, in vremea pandemiei de COVID-19 (VIDEO)

Alina Badic a vorbit, in editia speciala de sambata seara a emisiunii 360 de grade, despre cum ar trebui privita invierea Domnului, cea mai mare sarbatoare a crestinatatii, ziua in care.

FOTO Povestea celui mai tanar fermier din Gorj. Are 18 ani si produce cascaval dupa o reteta proprie

Catalin Bototeanu este cel mai tanar fermier din judetul Gorj. Are varsta de 18 ani si este in ultima clasa de liceu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )