Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEOToto si surorile lui de Alexander Nanau, cel mai bun documentar la Festivalul de la Varsovia

Adevărul Adevărul,
VIDEOToto si surorile lui de Alexander Nanau, cel mai bun documentar la Festivalul de la Varsovia

Filmul Toto si surorile lui, regizat de cineastul de origine romana Alexander Nanau, a obtinut premiul pentru cel mai bun documentar, la Festivalul de Film de la Varsovia, care s-a desfasurat in perioada 10 - 19 octombrie. continuă pe Adevărul

Irina Begu, la cel mai bun rezultat din 2014. S-a calificat in semifinale la Moscova

Irina Begu a obtinut cel mai bun rezultat al sezonului, reusind sa se califice in semifinalele Kremlin Cup, turneu care se desfasoaraa la Moscova si care este dotat cu premii de 710. 000 de dolari. in sferturile.

Nexus 6 este cel mai bun smartphone, dar nu pentru toata lumea

Nexus 6 a fost lansat oficial si este cum eu nu-mi doream. Este mare si scump, dar in egala masura este cel mai bun smartphone pentru planurile Google. Primul Nexus a fost perfect pentru Android. Android aveanevoie de un dispozitiv premium pe care sa creasca si atunci HTC a fost in stare sa livreze. A urmat un Nexus S mai sarac, dar cu design curbatsi cu cip NFC, a venit un Galaxy Nexus care a adus Ice Cream Sandwich si [].

Cel mai bun iPad pe care sa dai banii: iPad Air 2 si iPad mini 3 versus modelele lansate anul trecut de Apple

IPad Air 2 si iPad mini 3 erau asteptate cu interes de utilizatori, dar ceea ce Apple a livrat dezamageste. Iata ce tableta poti cumpara si sa nu dai bani prea multi.

Utile: Berea sau vinul? Afla care bautura este mai sanatoasa; O substanta din broccoli, posibil tratament al autismului; Cum se prepara cel mai bun leac pentru tuse? Doctorii sustin ca este mai eficient decat orice medicament

Ce se intampla daca nu bem suficienta apa. Stim cu totii ca e bine sa bem cel putin opt pahare de apa pe zi. Dar daca nu consumam aceasta cantitate, ce se intampla. Constipatia, printre cauzele durerii de cap. Stiai ca durerile de cap pot fi provocate de constipatie sau hipertensiune arteriala? Afla mai multe lucruri despre cauzele.

Cum a fost fondat cel mai frumos parc sportiv din Transilvania

Universitatea Babes-Bolyai a dus la bun sfarsit unul dintre cele mai ambitioase proiecte de infrastructura universitara din Romania, reabilitarea Parcului Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu. Valoarea proiectului coordonat de prorectorul Dan Lazar a fost de 25,4 milioane de lei. Acum, parcul este cel mai frumos de acest fel din Transilvania, iar unii specialisti spun ca ar fi cel mai frumos din Europa Centrala.

Bloomberg: Portul Constanta devine cel mai mare terminal de cereale din Europa

Portul Constanta, cu o istorie care dateaza din secolul VI inaintea erei noastre, devine cel mai mare centru nodal pentru transporturile de cereale din Europa, intr-o piata mondiala a graului de 4,2 miliarde de dolari, relateaza Bloomberg.

Bloomberg: Portul Constanta devine cel mai mare terminal de cereale din Europa

Portul Constanta, cu o istorie care dateaza din secolul VI inaintea erei noastre, devine cel mai mare centru nodal pentru transporturile de cereale din Europa, intr-o piata mondiala a graului de 4,2 miliarde de dolari, relateaza Bloomberg .

ASA DA! Portul Constanta, cel mai mare terminal de cereale din Europa

Portul Constanta, cu o istorie care dateaza din secolul VI inaintea erei noastre, devine cel mai mare centru nodal pentru transporturile de cereale din Europa, intr-o piata mondiala a graului de 4,2 miliarde de dolari, relateaza Bloomberg .

Ponta si Iohannis conduc detasat in cel mai recent sondaj: Actualul premier ar castiga fara probleme in turul 2

Cel mai nou sondaj realizat pentru alegerile prezidentiale ofera noi date despre procentele pe care le-ar obtine cei mai importanti candidati. Potrivit unui sondaj IRES, daca duminica viitoare ar avea loc.

INNA, drumul catre celebritate: MI-A FOST GREU adesea, AM AVUT MOMENTE DE TRISTETE Care este CEL MAI MARE VIS al artistei!

INNA este cel mai de succes brand muzical romanesc la nivel international si a captat atentia Europei inca de la.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )