Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIITORUL - SALZBURG LIVE in EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM - VIDEO

Antena3 Antena3,
VIITORUL - SALZBURG LIVE in EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM - VIDEO

Viitoruljoaca in Austria mansa retur a dublei cuRB Salzburg, inplay-off-ulEuropa League, de la ora 20:00. Meciul nu va. continuă pe Antena3

FCSB (Steaua) - SPORTING LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO

FCSB Steaua) - SPORTING LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO. FCSB STEAUA) si SPORTING LISABONA se vor infrunta in mansa secunda a playoff-ului Ligii Campionilor, pe Arena.

Viitorul Constanta, eliminata din drumul spre grupele Europa League

FC Viitorul Constanta, campioana Romaniei, a fost surclasata de Red Bull Salzburg cu scorul de 4-0 2-0), joi seara, pe Red Bull Arena, in mansa a doua a play-off-ului Europa League la fotbal. in.

Eliminare rusinoasa pentru Razvan Lucescu din Europa League

Instalat in aceasta vara pe banca formatiei elene PAOK Salonic, Razvan Lucescu a avut parte, joi seara, de ratarea calificarii in grupele Europa League.

Becali isi contrazice antrenorul si jucatorii: Nu ma intereseaza Europa League

Afectat de ratarea calificarii in grupele Champions League, Gigi Becali a spus ca nu-l intereseaza parcursul echipei in Europa League. Antrenorul Nicolae Dica si jucatorii sunt insa de alta parere.

Steaua continua in Europa League

Desi eliminata din Champions League, unde a pierdut categoric returul cu Sporting Lisabona 1-5) din faza playoff, Steaua isi continua parcursul european in Europa League.

Cotele meciurilor din playoff-ul Europa League

Miza uriasa joi seara pentru ultimele 22 de locuri in grupele Europa League. Accesati aceasta pagina pentru a vedea cele mai bune cote la meciurile programate in mansa retur a fazei playoff.

Becali: Campionatul e prioritar, dar nu bagam rezervele in Europa League

Noaptea a fost un sfetnic bun pentru Gigi Becali, care a revenit la sentimente mai bune in ceea ce priveste abordarea de catre Steaua a grupelor Europa League.

Asa am trait Salzburg - Viitorul 4-0 (3-1 in tur)

Revedeti in aceasta pagina cele mai importante momente ale meciului Salzburg - Viitorul, partida din mansa retur a playoff-ului Europa League.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul Viitorul - Salzburg(VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de marti noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul dintre Viitorul si Salzburg pentru calificarea in grupele Europa.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )