Libnet.ro
UNICEF

05:15

Viktor Orban a pierdut majoritatea de doua treimi in Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viktor Orban a pierdut majoritatea de doua treimi in Parlament

Partidul Fidesz al lui Viktor Orban a pierdut majoritatea absoluta de doua treimi in Legislativul de la Budapesta, dupa ce candidatul conservator a pierdut la distanta considerabila alegerile partiale din orasul Veszprem, relateaza Spiegel. continuă pe Ziarul Bursa

Viktor Orban si-a pierdut super-majoritatea de doua treimi in Parlament dupa o infrangere usturatoare a candidatului sau in alegerile dintr-un oras-cheie

Infrangere pentru puternicul premier maghiar Viktor Orban: partidul Fidesz a pierdut majoritatea absoluta de doua treimi in Legislativul de la Budapesta. Candidatul conservator a pierdut la distanta considerabila alegerile partiale din orasul Veszprem, relateaza Spiegel. Infrangerea de la Veszprem vine pe fondul scaderii constante in sondaje a premierului Orban, pe fondul manifestatiilor masive de prostest din ultimele luni.

Ungaria: Viktor Orban pierde majoritatea de doua treimi in Parlament

Alianta guvernamentala condusa de premierului ungar Viktor Orban a pierdut duminica majoritatea de doua treimi in Parlament, dupa o infrangere electorala in orasul Veszprem, in vestul Ungariei, in fata.

Viktor Orban a pierdut majoritatea de doua treimi in Parlament

Alianta guvernamentala condusa de premierului ungar Viktor Orban a pierdut duminica majoritatea de doua treimi in Parlament, dupa o infrangere electorala in orasul Veszprem, in vestul Ungariei, in fata unui candidat independent sustinut de partidele de.

Ungaria. Premierul Viktor Orban pierde majoritatea in Parlament

Alianta guvernamentala condusa de premierului conservator ungar Viktor Orban a pierdut duminica, la alegerile partiale, majoritatea de doua treimi in Parlament, de care a dispus in ultimii patru ani, informeaza.

Viktor Orban a pierdut super-majoritatea parlamentara, in urma alegerilor partiale

In urma unor alegeri partiale, premierul ungar Viktor Orban a pierdut, duminica, super-majoritatea parlamentara de care a dispus inca din 2010, informeaza AFP.

Viktor Orban a pierdut majoritatea in Parlament

Alianta guvernamentala condusa de premierului ungar Viktor Orban a pierdut duminica majoritatea de doua treimi in Parlament, dupa o infrangere electorala in orasul Veszprem, in vestul Ungariei, in fata unui candidat independent sustinut de partidele de stanga, relateaza MTI, citat de Mediafax.

Ungaria: Viktor Orban a pierdut super-majoritatea, dupa alegerile partiale

Premierul conservator ungar, Viktor Orban, a pierdut, duminica, in urma unor alegeri partiale, super-majoritatea parlamentara de care a dispus in ultimii patru ani, transmite AFP, informeaza Agerpres.

Magia lui Viktor Orban se destrama

Reprezentantul Fidesz a pierdut alegerile partiale la o distanta de zece procente in fata candidatului sustinut de opozitie, ceea ce reprezinta o pierdere de 16 procente in numai doua luni. Guvernul Viktor Orban a pierdut supermajoritatea de doua treimi de care se bucura din 2010, un semnal ca ungurii au inceput sa se sature de politica actualului prim-ministru si doresc sa o limiteze.

Viktor Orban, dupa intalnirea cu Putin: Nu vreau sa traiesc intr-o Europa care ne duce spre un nou Razboi Rece cu Rusia

Viktor OrbanViktor OrbanViitorul Europei depinde de consolidarea relatiilor cu Rusia, iar Bruxelles-ul ar trebui sa renunte din acest motiv la sanctiunile economice aplicate Rusiei, a explicat premierul maghiar Viktor Orban, intr-un interviu acordat cotidianului rus Kommersant. La inceputul acestei saptamani, Vladimir Putin a efectuat o vizita oficiala la Budapesta, unde a petrecut mai multe ore discutand cu Orban.

Dus rece pentru premierul Viktor Orban in Polonia

Dupa mult comentata vizita a presedintelui Putin in Ungaria, eveniment pe care Viktor Orban l-a considerat important deoarece nu se poate imagina o Europa fara Rusia, premierul ungar a simtit nevoia sa se explice in fata aliatilor sai apropiati, respectiv statele membre ale Grupului de la Visegrad Ungaria, Slovacia, Cehia si Polonia) si a decis sa efectueze o vizita fulger in Polonia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )