Libnet.ro
UNICEF

23:15

Viktor Orban, dupa intalnirea cu Putin: Nu vreau sa traiesc intr-o Europa care ne duce spre un nou Razboi Rece cu Rusia

Adevărul Adevărul,
Viktor Orban, dupa intalnirea cu Putin: Nu vreau sa traiesc intr-o Europa care ne duce spre un nou Razboi Rece cu Rusia

Viktor OrbanViktor OrbanViitorul Europei depinde de consolidarea relatiilor cu Rusia, iar Bruxelles-ul ar trebui sa renunte din acest motiv la sanctiunile economice aplicate Rusiei, a explicat premierul maghiar Viktor Orban, intr-un interviu acordat cotidianului rus Kommersant. La inceputul acestei saptamani, Vladimir Putin a efectuat o vizita oficiala la Budapesta, unde a petrecut mai multe ore discutand cu Orban. continuă pe Adevărul

Concluziile intalnirii dintre Vladimir Putin si Viktor Orban, dupa vizita presedintelui rus in Ungaria: Nou acord privind aprovizionarea cu gaze

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a avut o intrevedere de peste doua ore cu premierul Ungariei, Viktor Orban, la Budapesta. Delegatiile Ungariei si Rusiei, conduse de premierul Viktor Orban si de presedintele.

Viktor Orban, dupa discutii de 2 ore cu Vladimir Putin, critica Europa pentru incercarile de a izola Rusia: Oricine crede ca Europa poate fi competitiva fara Rusia vaneaza fantome

Premierul ungar Viktor Orban a criticat marti Europa, acuzand-o ca vrea sa izoleze Rusia, pozitia sa fiind diferita de cea a celorlalti lideri UE, transmite Reuters. Suntem convinsi ca izolarea Rusiei de Europa nu este o miscare rationala, a declarat Orban.

Alianta economica Ungaria - Rusia. Vladimir Putin si Viktor Orban semneaza acorduri bilaterale

Delegatiile Ungariei si Rusiei, conduse de premierul Viktor Orban si de presedintele Vladimir Putin, au semnat o serie de acorduri marti, la Budapesta, inclusiv unul in domeniul gazelor, anunta surse citate de MTI si preluate de Mediafax .

Vladimir Putin si Viktor Orban au semnat o serie de acorduri bilaterale

Delegatiile Ungariei si Rusiei, conduse de premierul Viktor Orban si de presedintele Vladimir Putin, au semnat, marti, la Budapesta, o serie de acorduri, inclusiv unul in domeniul gazelor, anunta surse citate de MTI, informeaza Mediafax.

Vladimir Putin se va intalni azi cu Viktor Orban, la Budapesta

Presedintele rus Vladimir Putin se va intalni astazi, la Budapesta, cu premierul ungar Viktor Orban, pe care il considera aliatul sau important in Uniunea Europeana, comenteaza EFE.

Viktor Orban, critici la adresa unor lideri din UE

Premierul ungar Viktor Orban si-a reluat miercuri criticile la adresa unora dintre liderii din Uniunea Europeana pe care ii acuza ca incearca sa izoleze Rusia pentru rolul acesteia in criza ucraineana, una.

Vladimir Putin s-a bucurat de o primire calduroasa in Ungaria, in pofida racelii generale europene: Putin si Orban au convenit asupra unui acord de livrare de gaze/ Liderul rus sprijina un succesor al proiectului South Stream

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti, dupa intalnirea de la Budapesta cu premierul ungar Viktor Orban, ca gigantul de stat Gazprom este dispusa sa livreze Ungariei mai multe gaze decat prevede acordul existent intre cele doua tari, transmite Reuters.

UPDATE Vladimir Putin a ajuns la Budapesta. ViktorOrban anunta ca va incerca sa incheie un acord nou pentru gaze. intalnirea a durat doua ore

Vizita presedintelui rus Vladimir Putin la Budapesta a starnit ample miscari de strada. Maghiarii cer Uniunii Europene sa-i apere de legaturile pe care premierul Viktor Orban este hotarat sa le consolideze cu Moscova.

Vladimir Putin a ajuns la Budapesta. ViktorOrban anunta ca va incerca sa incheie un acord nou pentru gaze

Vizita presedintelui rus Vladimir Putin la Budapesta a starnit ample miscari de strada. Maghiarii cer Uniunii Europene sa-i apere de legaturile pe care premierul Viktor Orban este hotarat sa le consolideze cu Moscova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )