Libnet.ro
UNICEF

19:45

Magia lui Viktor Orban se destrama

România Liberă România Liberă,
Magia lui Viktor Orban se destrama

Reprezentantul Fidesz a pierdut alegerile partiale la o distanta de zece procente in fata candidatului sustinut de opozitie, ceea ce reprezinta o pierdere de 16 procente in numai doua luni. Guvernul Viktor Orban a pierdut supermajoritatea de doua treimi de care se bucura din 2010, un semnal ca ungurii au inceput sa se sature de politica actualului prim-ministru si doresc sa o limiteze. continuă pe România Liberă

Viktor Orban, dupa intalnirea cu Putin: Nu vreau sa traiesc intr-o Europa care ne duce spre un nou Razboi Rece cu Rusia

Viktor OrbanViktor OrbanViitorul Europei depinde de consolidarea relatiilor cu Rusia, iar Bruxelles-ul ar trebui sa renunte din acest motiv la sanctiunile economice aplicate Rusiei, a explicat premierul maghiar Viktor Orban, intr-un interviu acordat cotidianului rus Kommersant. La inceputul acestei saptamani, Vladimir Putin a efectuat o vizita oficiala la Budapesta, unde a petrecut mai multe ore discutand cu Orban.

Viktor Orban si-a pierdut super-majoritatea de doua treimi in Parlament dupa o infrangere usturatoare a candidatului sau in alegerile dintr-un oras-cheie

Infrangere pentru puternicul premier maghiar Viktor Orban: partidul Fidesz a pierdut majoritatea absoluta de doua treimi in Legislativul de la Budapesta. Candidatul conservator a pierdut la distanta considerabila alegerile partiale din orasul Veszprem, relateaza Spiegel. Infrangerea de la Veszprem vine pe fondul scaderii constante in sondaje a premierului Orban, pe fondul manifestatiilor masive de prostest din ultimele luni.

Dus rece pentru premierul Viktor Orban in Polonia

Dupa mult comentata vizita a presedintelui Putin in Ungaria, eveniment pe care Viktor Orban l-a considerat important deoarece nu se poate imagina o Europa fara Rusia, premierul ungar a simtit nevoia sa se explice in fata aliatilor sai apropiati, respectiv statele membre ale Grupului de la Visegrad Ungaria, Slovacia, Cehia si Polonia) si a decis sa efectueze o vizita fulger in Polonia.

Ungaria: Viktor Orban pierde majoritatea de doua treimi in Parlament

Alianta guvernamentala condusa de premierului ungar Viktor Orban a pierdut duminica majoritatea de doua treimi in Parlament, dupa o infrangere electorala in orasul Veszprem, in vestul Ungariei, in fata.

Viktor Orban a pierdut majoritatea de doua treimi in Parlament

Partidul Fidesz al lui Viktor Orban a pierdut majoritatea absoluta de doua treimi in Legislativul de la Budapesta, dupa ce candidatul conservator a pierdut la distanta considerabila alegerile partiale din orasul Veszprem, relateaza Spiegel.

Ungaria. Premierul Viktor Orban pierde majoritatea in Parlament

Alianta guvernamentala condusa de premierului conservator ungar Viktor Orban a pierdut duminica, la alegerile partiale, majoritatea de doua treimi in Parlament, de care a dispus in ultimii patru ani, informeaza.

Viktor Orban a pierdut majoritatea in Parlament

Alianta guvernamentala condusa de premierului ungar Viktor Orban a pierdut duminica majoritatea de doua treimi in Parlament, dupa o infrangere electorala in orasul Veszprem, in vestul Ungariei, in fata unui candidat independent sustinut de partidele de stanga, relateaza MTI, citat de Mediafax.

Viktor Orban a pierdut super-majoritatea parlamentara, in urma alegerilor partiale

In urma unor alegeri partiale, premierul ungar Viktor Orban a pierdut, duminica, super-majoritatea parlamentara de care a dispus inca din 2010, informeaza AFP.

Ungaria: Viktor Orban a pierdut super-majoritatea, dupa alegerile partiale

Premierul conservator ungar, Viktor Orban, a pierdut, duminica, in urma unor alegeri partiale, super-majoritatea parlamentara de care a dispus in ultimii patru ani, transmite AFP, informeaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )