Libnet.ro
UNICEF

19:15

Vioara lui George Enescu: Turneul a inceput in sate din judetele Botosani si Suceava

Hotnews Hotnews,
 Vioara lui George Enescu: Turneul a inceput in sate din judetele Botosani si Suceava

Cu pianul electric in portbagaj, cu vioara care are 283 de ani) in spate, violonistul Gabriel Croitoru si pianistul Horia Mihail au plecat, pentru a doua oara, sa cante satenilor din Romania. A doua editie a turneului national Vioara lui George Enescu, initiat de Radio Romania Cultural si Asociatia Culturala Accendo, a debutat pe 22 septembrie in comuna in care s-a nascut compozitorul roman si care ii poarta numele, locul in care a inceput si editia de anul trecut. continuă pe Hotnews

Vioara lui George Enescu a plecat in turneu. Primele opriri, satele din judetele Botosani si Suceava

Cu pianul electric in portbagaj, cu vioara care are 283 de ani) in spate, violonistul Gabriel Croitoru si pianistul Horia Mihail au plecat, pentru a doua oara, sa cante satenilor din Romania. A doua editie a turneului national Vioara lui George Enescu, initiat de Radio Romania Cultural si Asociatia Culturala Accendo, a debutat pe 22 septembrie in comuna in care s-a nascut compozitorul roman si care ii poarta numele, locul in care a inceput si editia de anul trecut.

Vioara lui George Enescu canta pentru satenii din Botosani si Suceava.

Cu pianul electric in portbagaj, cu vioara, batrana de 283 de ani, in spate, violonistul Gabriel Croitoru si pianistul Horia Mihail au plecat, pentru a doua oara, sa cante satenilor din Romania. A doua editie a turneului national Vioara lui George Enescu, initiat de Radio Romania Cultural si Asociatia Culturala Accendo, a debutat pe 22 septembrie in comuna in care s-a nascut compozitorul roman si care ii poarta numele. Primul concert a avut loc in caminul cultural din satul Arborea, comuna .

FOTO Vioara lui George Enescu se asculta la sate

Violonistul Gabriel Croitoru si pianistul Horia Mihail au pornit turneul Vioara lui George Enescu in orasele si localitatile rurale din judetele Suceava, Vaslui, Sibiu si, in final, la Bucuresti si in judetul Ilfov. Pe 22 septembrie a avut loc primul concert al turneului, in comuna George Enescu din judetul Botosani, locul unde s-a nascut compozitorul.

Cele mai frumoase sate din Lefkada

Considerata Caraibele din Grecia, insula Lefkada isi uimeste vizitatorii cu turcoazul exotic al apelor sale. Legata de continent printr-un pod mic, poate fi accesata direct cu masina, fara a mai fi nevoie de feribot.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )