Libnet.ro
UNICEF

01:05

Violenta in scoli, in cifre: de zece ori mai multe infractiuni!

Adevărul Adevărul,
Violenta in scoli, in cifre: de zece ori mai multe infractiuni!

Crestere semnificativa a numarului de infractiuni constatate de politistii tulceni pe raza unitatilor scolare din judetul Tulcea: fata de anul trecut, in primele cinci luni ale anului 2013 au fost constatate de zece ori mai multe infractiuni, cele mai multe fiind de lovire. continuă pe Adevărul

Profit de patru ori mai mare pentru CEZ Romania

Grupul ceh CEZ a avut anul trecut in Romania un profit net de 189 milioane de lei, de peste patru ori mai mare fata de cel din 2011, de 45 milioane de lei, rezultat influentat semnificativ de recuperarea unor creante de la CFR.

Mai multe ONG-uri cer sanctionarea lui Basescu pentru declaratii discriminatorii despre femei

Mai multe organizatii neguvernamentale cer Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) sanctionarea presedintelui Traian Basescu pentru unele declaratii facute recent la o intalnire cu femei de succes, considerate discriminatorii,.

Mai multe organizatii au depus o petitie adresata Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii pentru sanctionarea lui Traian Basescu, in urma declaratiilor despre natalitate

Mai multe reprezentante si mai multi reprezentanti ai unor organizatii guvernamentale si persoane din societatea civila, care promoveaza drepturile femeilor si drepturile femeilor rome au depus miercuri o petitie adresata Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, prin care solicita sanctionarea presedintelui Romaniei Traian Basescu, ca urmare a declaratiilor sale privind natalitatea din cadrul intalnirii cu reprezentantele Clubului Femeilor de Afaceri asociat revistei Business Woman.

Un roman a devenit erou in Italia. A intrat in flacari pentru a salva mai multe vieti

Un roman a devenit erou in Italia, dupa ce a salvat mai multe persoane dintr-un incendiu. Barbatul a observat flacarile si fumul negru ce se inaltau deasupra imobilului din centrul istoric al Bolognei, unde.

Mai multe obiecte care au apartinut Monicai Lewinsky, scoase la licitatie

Mai multe obiecte ale Monicai Lewinsky, ajunsa faimoasa dupa ce ar fi avut o aventura cu presedintele american Bill Clinton, au fost scoase la licitatie, marti, in Los Angeles, potrivit NBC News. Obiectele cu.

COD GALBEN de PLOI si GRINDINA pentru mai multe judete ale tarii. Vezi zonele afectate.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o avertizare cod galben de ploi si grindina pentru mai multe judete ale tarii. Pana la ora 17:00, in nord-vestul judetului Arges pe aliniamentul Suici - Cicanesti - Corbeni - Nucsoara si zona de munte aferenta se vor semnal grindina de dimensiuni medii, descarcari electrice frecvente, dar si ploi cu caracter de aversa ce pot depasi 25 l/mp. Fenomene metorologice similare vor fi sesizate pana in jurul orei 15:15-15:40 in judetul Hunedoara .

Mai multe site-uri guvernamentale sud-coreene, tinta unui atac informatic

Mai multe site-uri guvernamentale si ale presei din Coreea de Sud, intre care cel al presedintiei, au fost tinta unui atac informatic coordonat, marti, a anuntat Ministerul Stiintelor, potrivit AFP, citata de.

Furtuna in Suceava: O mie de case nu au curent electric, un pod a fost afectat si mai multe curti inundate

Alimentarea cu energie electrica in zona Voitinel-Putna-Straja este intrerupta luni dupa-amiaza, un pod a fost afectat, iar mai multe curti din localitati sucevene au fost inundate, in urma unei furtuni.

Mai multe companii aeriene REFUZA sa transporte aripioare de rechin

Doua companii aeriene din Coreea de Sud, Asiana si Korean Air, dar si compania de transport aerian cargo din Fiji, sunt ultimele din lugul sir al companiilor de transport aviatic, care decid sa nu mai primeasca la.

Curti si strazi inundate de o ploaie torentiala in mai multe localitati brailene

O ploaie torentiala care a cazut in judetul Braila a dus la inundarea mai multor ulite din MIrcea Voda si Ianca, dar si a curtilor unei societati comerciale si ale localnicilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.217 seconds )