Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mai multe site-uri guvernamentale sud-coreene, tinta unui atac informatic

Antena3 Antena3,
Mai multe site-uri guvernamentale sud-coreene, tinta unui atac informatic

Mai multe site-uri guvernamentale si ale presei din Coreea de Sud, intre care cel al presedintiei, au fost tinta unui atac informatic coordonat, marti, a anuntat Ministerul Stiintelor, potrivit AFP, citata de. continuă pe Antena3

Atac informatic asupra unor site-uri guvernamentale din Coreea de Sud

Mai multe site-uri guvernamentale si ale presei din Coreea de Sud, intre care cel al presedintiei, au fost tinta unui atac informatic coordonat, marti, a anuntat Ministerul Stiintelor, citat de AFP.

Mai multe obiecte care au apartinut Monicai Lewinsky, scoase la licitatie

Mai multe obiecte ale Monicai Lewinsky, ajunsa faimoasa dupa ce ar fi avut o aventura cu presedintele american Bill Clinton, au fost scoase la licitatie, marti, in Los Angeles, potrivit NBC News. Obiectele cu.

COD GALBEN de PLOI si GRINDINA pentru mai multe judete ale tarii. Vezi zonele afectate.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o avertizare cod galben de ploi si grindina pentru mai multe judete ale tarii. Pana la ora 17:00, in nord-vestul judetului Arges pe aliniamentul Suici - Cicanesti - Corbeni - Nucsoara si zona de munte aferenta se vor semnal grindina de dimensiuni medii, descarcari electrice frecvente, dar si ploi cu caracter de aversa ce pot depasi 25 l/mp. Fenomene metorologice similare vor fi sesizate pana in jurul orei 15:15-15:40 in judetul Hunedoara .

Furtuna in Suceava: O mie de case nu au curent electric, un pod a fost afectat si mai multe curti inundate

Alimentarea cu energie electrica in zona Voitinel-Putna-Straja este intrerupta luni dupa-amiaza, un pod a fost afectat, iar mai multe curti din localitati sucevene au fost inundate, in urma unei furtuni.

Dirty Nano revine cu un nou numar sau mai multe! Asculta si tu single-ul Numbers

Dirty Nano, proiectul semnat de Studio 66, lanseaza un single mai fierbinte ca vara insasi si creaza totodata mai mult mister in jurul proiectului muzical. Piesa se numeste Numbers si este perfecta pentru DJ-ii care vor sa rupa boxele sau pur si simplu pentru ascultatorii de muzica electronica. Are vibe de plaja, este sexy si .

Vor fi tot mai multe uragane din cauza ca oamenii nu mai polueaza la fel de mult

Poluarea mediului de catre om a fost mai mereu vazuta drept cauza multor probleme pentru Pamant, dar se pare ca aceasta poluare a dus si la un efect secundar benefic. in fapt, ultimele uragane devastatoare au fost provocate tocmai de scaderea poluarii.

Recidivist la 20 de ani: in fata judecatorilor, pentru mai multe infractiuni de furt

Alexandru Gabriel Dumitrascu s-a apucat de furat inca de pe vremea cand era minor. A mai fost condamnat la inchisoare, dar a beneficiat de suspendarea pedepsei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )