Libnet.ro
UNICEF

05:15

Violente in Grecia, in timpul vizitei lui Barack Obama: Fortele de ordine i-au respins pe protestatari cu gaze lacrimogene (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Violente in Grecia, in timpul vizitei lui Barack Obama: Fortele de ordine i-au respins pe protestatari cu gaze lacrimogene (FOTO, VIDEO)

Capitala Greciei a fost, marti seara, scena unor proteste violente. Totul se intampla in timpul vizitei pe care presedintele american Barack Obama o face la Atena, informeaza. continuă pe B1

Barack Obama, in vizita la Atena: Vreau sa profit de ocazie pentru a lauda Grecia, intrucat este unul dintre cele cinci state NATO care aloca apararii 2% din PIB

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, indeamna statele membre NATO sa aloce 2% din Produsul Intern Brut PIB) bugetului apararii.

VIDEO. Cum a reusit Barack Obama sa atraga simpatia omologilor sai printr-un gest, aparent, banal

Presedintele in exercitiu, Barack Obama, se afla in ultimul sau turneu international in calitate de sef al statului. Pe agenda sa sunt incluse vizite in Grecia, Germania si Peru.

Barack Obama isi ia adio de la o Europa ingrijorata

Barack Obama este asteptat in Grecia si in Germania, in contextul in care Batranul Continent este inca consternat de alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite.

Barack Obama i-a linistit pe liderii europeni ca presedintele ales al SUA va respecta acordurile NATO: Administratia are o metoda de a trezi orice presedinte la realitate

Presedintele in exercitiu, Barack Obama, a dat asigurari tuturor liderilor europeni, ca republicanul Donald Trump are de gand sa guverneze Statele Unite intr-un mod mai pragmatic decat a sugerat in timpul cursei pentru Casa Alba .

Barack Obama schimba Casa Alba cu un conac luxos. Cum arata resedinta de milioane de dolari in care se va muta la sfarsitul anului (FOTO)

Barack Obama va trebui ca la sfarsitul acestui an sa se mute, la Casa Alba urmand sa fie instalat Donald Trump, noul presedinte al Statelor Unite. Constitutia prevede ca orice presedinte, dupa fin.

Barack Obama, surprins in IPOSTAZE INEDITE, de catre fotograful oficial al Casei Albe! Peste DOUA MILIOANE de poze cu presedintele SUA, realizate in cei opt ani de mandat (FOTO)

Fotograful oficial la Casa Alba, Pete Souza, a realizat peste doua milioane de fotografii in perioada cat Barack Obama a fost presedintele SUA. El a surprins multe momente pline de caldura si.

Donald Trump si Barack Obama au discutat, in prima lor intalnire la Casa Alba, despre Orientul Mijlociu si Coreea de Nord

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si succesorul sau, Donald Trump, au vorbit despre Orientul Mijlociu si Coreea de Nord, in prima lor intalnire la Casa Alba, un eveniment care a dat startul procesului de tranzitie ce se va incheia pe 20 ianuarie cu investitura republicanului, anunta Agerpres, citand EFE.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )