Libnet.ro
UNICEF

20:45

Violeta Alexandru: 500.000 de contracte de munca sunt suspendate. Ne asteptam la dublu. Vom face verificari dupa criza

Adevărul Adevărul,
Violeta Alexandru: 500.000 de contracte de munca sunt suspendate. Ne asteptam la dublu. Vom face verificari dupa criza

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat luni, la Digi24, ca in prezent 500. 000 de contracte de munca sunt suspendate, dar oficialii se asteapta la un numar dublu. in ce priveste verificarea corectitudinii declaratiilor, ministrul a spus ca acestea vor fi facute dupa criza. continuă pe Adevărul

Violeta Alexandru: 400.000 de contracte de munca sunt suspendate. Cand vor fi platiti banii pentru somaj tehnic

Un numar de 400. 000 de contracte de munca sunt suspendate in prezent, a declarat vineri ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, la Digi 24.

Violeta Alexandru: Exista 400.000 de contracte de munca suspendate in momentul de fata

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca un numar de 400. 000 de contracte de munca sunt suspendate in momentul de fata.

Criza coronavirus in Romania. O jumatate de milion de contracte individuale de munca sunt suspendate

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale informeaza opinia publica cu privire la situatia contractelor de munca suspendate in perioada starii de urgenta.

Coronavirus: Ministrul Muncii: in acest moment sunt suspendate 400.000 de contracte de munca Numarul s-a dublat intr-o saptamana

La acest moment sunt suspendate 400. 000 de contracte de munca, a declarat vineri, la Digi 24, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, potrivit Agerpres. Ea spunea, vinerea trecuta, ca erau suspendate aproximativ 200. 000 de contracte de munca, ceea ce inseamna ca numarul s-a dublat intr-o saptamana.

Orban estimeaza ca sunt 500.000 de persoane cu contractele de munca incheiate, suspendate sau in somaj tehnic: Vom face controale

Premierul Ludovic Orban estimeaza ca exista 500. 000 de persoane cu contractele de munca incheiate, suspendate sau in somaj tehnic, din cauza crizei provocate de coronavirus. Vom face controale. Daca se descopera ca reprezentantul unei companii a mintit, poate avea repercusiuni de natura penala, a decarat Orban, luni seara.

Violeta Alexandru sustine ca nu exista riscul neplatii pensiilor

Banii pentru pensii si prestatiile sociale sunt planificati in buget si incercam sa ajunga la beneficiari chiar mai devreme, a declarat, luni, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru, anunt pentru acesti pensionari. Ce se intampla cu banii lor

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a facut astazi o conferinta de presa unde a precizat ce se va intaampla in acest context de coronavirus. Declaratiile vin dupa sedinta de guvern din cursul zilei de ieri. Violeta Alexandru, anunt pentru acesti pensionari Ministrul Muncii Violeta Alexandru a facut precizari cu privire la mai multe categorii de persoane.

VIDEO Somaj tehnic: Violeta Alexandru cere angajatorilor sa pregateasca documentele

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a cerut vineri tuturor angajatorilor sa pregateasca documentele pentru accesarea somajului tehnic.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Angajatorii nu trebuie sa avanseze de la ei platile pentru somaj tehnic. Se vor face direct de catre AJOFM (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a precizat ca angajatoriinu trebuie sa avanseze de la ei platile pentru somaj tehnic. Fac precizarea, pentru clarificarea unor aspecte care au aparut in spat.

Ministrul muncii afirma ca in acest moment exista 500.000 de contracte de munca suspendate

O jumatate de milion de contracte individuale de munca sunt suspendate in prezent, a declarat, luni, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru. Ministrul Muncii a adaugat ca statul este pregatit pentru acoperirea indemnizatiei de somaj tehnic pentru un milion de persoane.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )