Libnet.ro
UNICEF

05:30

Violeta Alexandru despre sustinerea PNL pentru Nicusor Dan, la Primaria Capitalei: Cred ca e solutia castigatoare!

Antena3 Antena3,
Violeta Alexandru despre sustinerea PNL pentru Nicusor Dan, la Primaria Capitalei: Cred ca e solutia castigatoare!

Violeta Alexandru a anutat ca Biroul Politic al PNL Bucuresti a decis, joi seara, sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Aceasta sustine ca Nicusor Dan reprezinta varianta castigatoare. continuă pe Antena3

Firea despre sustinerea PNL catre Nicusor Dan: Tara arde si batraneii se piaptana

Gabriela Firea spune, referitor la anuntul recent al PNL legat de sustinerea lui Nicusor Dan pentru .

Firea, despre anuntul sustinerii PNL pentru Nicusor Dan: Ca nuca in perete si colac peste pupaza

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat ca anuntul liderului PNL, Ludovic Orban, privind sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei vine ca nuca in perete si colac peste pupaza, in contextul situatiei generate de raspandirea coronavirus si de interimatul Guvernului, potrivit Agerpres.

Dan Barna, despre sustinerea PNL pentru Nicusor Dan: Un mare pas inainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la Bucuresti

Presedintele USR, Dan Barna, s-a aratat incantat de decizia PNL de a il sustine pe Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Municipiului Bucuresti. Acesta a numit aceasta decizie drept o veste buna si un.

GABRIELA FIREA, DUPA ANUNTUL PNL PRIVIND SUSTINEREA CANDIDATURII LUI NICUSOR DAN: Tara arde si batraneii se piaptana

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat Firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor.

Barna: Suse155;inerea PNL pentru Nicue153;or Dan, un pas anainte pentru un candidat unic anti-PSD la Bucuree153;ti

Prea159;edintele USR, Dan Barna, a declarat ca anunapoundul facut de liderul PNL, Ludovic Orban, privind susapoundinerea lui Nicua159;or Dan la Primaria Capitalei reprezinta 039;039;un mare pas anainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la Bucurea159;ti039;039;.

Liderul PNL Bucuresti: Nicusor Dan este cea mai sigura sansa impotriva distrugerii Bucurestiului

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a transmis, joi ca sustinerea lui Nicusor Dan pentru .

Nicusor Dan, despre sustinerea PNL la Primaria Capitalei: Un gest de mare responsabilitate politica

Nicusor Dan i-a multumit, joi, liderului liberal Ludovic Orban pentru ca a propus sustinerea sa la Primaria Capitalei, adaugand ca este un gest de mare responsabilitate politica, tinand cont ca si PNL avea pe cine sa propuna in cursa pentru PMB.

Gabriela Firea, dupa anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan: Tara arde si batraneii se piaptana

Alegeri locale 2020. Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete.

Nicusor Dan, reactie la sustinerea PNL pentru Primaria Capitalei: Un gest de mare responsabilitate politica

Alegeri locale 2020. Sustinerea PNL in cursa pentru Primaria Capitalei este un gest de mare responsabilitate politica, scrie Nicusor Dan, intr-un mesaj postat pe Facebook, aratand ca decizia liberalilor este cu atat mai importanta cu cat in interiorul partidului sunt persoane foarte competente pentru aceasta pozitie.

Reactia lui Nicusor Dan dupa ce a primit sustinerea PNL pentru Capitala: Dorinta bucurestenilor de candidat unic impotriva PSD e aproape de a fi realizata

Nicusor Dan a declarat joi pe Facebook ca decizia PNL de a-l sustine pe acesta pentru Primaria Capitalei este un gest de mare responsabilitate politica, in contextul in care PNL-ul are in interiorul sau persoane foarte competente pentru aceasta pozitie. Candidatul sprijinit de USR si PNL a subliniat ca bucurestenii sunt cu un pas mai aproape de a-si indeplini dorinta si de a avea candidat unic al Opozitiei pentru Capitala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )